midsommarhelgen.

gör väl som alla andraoch berättar om vår middommar helg. i år var jag ledig så klart. så vet inte om jag kan säga att den var lugnare då den va väldigt lugn förra året på jobbet plus att jag var gravid... men men . vid femtiden kom i alla fall fam adolfsson/laven och lundin/
rydellberg. vi grillade å åt efterrätter imängder. tur med vädret hade vi också till skillnd från många andra. J hade fixat lekar men eftersom alla bebisar inte ville sammaarbeta med oss och e jävla massa mygg böev de inget med dem. men de var trevligt ändå. gade bara vår son barit lite näjdare på kvällen hade jag blivit glad ;) jaja så är de art vara småbarnsförälder bara vänja sig. :)
och igår åkte vi till mamma och pappa och grillade. även simon och josefin var där och då gick de bättre med lekarna de fixat. och vårt charmtroll skötte sig bra. en lek var att sprika i spik och lucas skratta så de bara bubbla i hela bebisen. mitt hjärta<3 annars kan man ju tro de ska bli rädda för ljudet men inte då. en blivande snickare kanske? senare efter lekar och god mat spelade vi lite sällskaps spel. innan vi åkte hem igen. en mysig famiöjehelg.
men idag gär vi ingenting.... trist väder är de med så misstänker att de är okej att iget göra idag.
puss och kram skumbanan.

ingen dans på rosor...

att vara.förälder är inte alltid en dans på rosor och kag tycker att filmer ger aningen fel inteyck. men de är ju tur vi älskar dessa små liv över allt annat ändå. nu var tredje natten mwn extremt dålig sömn. men fick iaf vila sen fyra och sova några timmar nu på morgonen. inte nog med detta så bits de väldigt i mina bröstvårtor så börjar fundera på att göra ett riktigt nertrapp med amningen. vost de är mysigt å smidigt men de gör såååå ont.. under Hs semeater kanske man ska försöka få bort fler nattmål...... aja vi får se. ska prata med bvc nästa vecka. idag kusintrräff på torget och solen skiner. dags att gå upp!

ut tråkad....

känner mig uttråkad... inga planer alls för veckan är inte jätte spännande direkt... har redan hunnit se x antal program på playkanalerna idag.... vad ska jag hitta på. de värsta är att jag inte har lust att ens försöka hitta på något uust idag.. känner mig bara trött på de mesta.. men för lucas skull får jag väl ta tag idagen men först när han vaknat. nu ska jag se barnmorskan i est eller vad den heter....

jag vet inte alls......

jag vet inte...

hääärliga sommar.... Nja..?!

Idag såg ju faktiskt ut att bli en okej fin dag. men icke sa nicke nu öser regnet ner där utanför.. SUCK!!! Igår spelade vi in en film från regnet när vi var på vår inglassade altan kan ju försöka lägga upp den sen, vilket OVÄSEN!!!! Fick hämta hörselskydd till lilleman.
.
Aja,, Idag har vi iaf som vanligt varit på babysim. Skulle varit sista gången men eftersom de blivit ett inställt bad så får vi ett nytt bad om två veckor, Dessutom fick vi 5 gratis bad (själva på allmänt bad) Så nu kan vi bada 6 söndagar till i sommar. Mysigt! Lucas gillar det verkligen nu. Och de är ju roligt att göra något hela familjen. Annars har ju de mesta vi hittatpå lägat på "arbetstid" och då har ju bara jag och Lucas fått göra detta själva.
.
En helt annan sak så prata vi om föräldraledigheten här om dagen... Vi har bara klickat i dagar för mig fram till 29 juli... Sen sa vi nog att vi skulle dela på ledigheten i höst. Att henrik är hemma måndag-tisdag (+helgen) och jag resten och försöker jobba måndag och tisdag.... Redan börja jobba.... Min lilla bebis vart tar tiden vägen..?! Men iaf så såg vi detta som ett bra alternativ då jag inte ha fast jobb med fast schema men att Henrik ändå ska få vara hemma med Lucas. Är ju inte 100% säkert de blir så.. Men som de ser ut nu blir det nog så... Känns som de snart är dags att skaffa bebis nr 2 ;) haha !! Ne inte än..
.
.
Puss och kram skumbanan !!
.

6 månader och redan student...

idag blev Lucas sex månader.. ett halv år redan de är inte klokt bad tiden går... vi firade detta med promenad, lunch åå hembageriet,torget och babycafet. idag var sista gången... vad ska vi nu fördriva tiden med i sommar? vi fårhoppaas vi kan fördriva den i solen!! och i morgon ska vi till tibro och kolla på alla studenter, och en ska vi kollaa in lite extra nämligen min kära lillebror som nu också ska bli vuxen :0 huuu! de där lät gammalt. jaja förövrigt ser jag att några läser. elleer iaf kollar in här. vilka är ni? lämna gärna ett spår i form av en komentar skulle ju vara kul!! ne nu ska jag se klart på spiderman och soooova. skönt!!!

studentbal å annat

Pappa och Lucas tittar efter bilen. :)
Nu kommer dom i limmon. Bror i bilen:)
På röda mattan. Alla var så fina. tänk att de redan var så längesen man själv gick där eller ja.... 2 årsen. de var kul att se alla bilar och fina studenter.. Innan var vi där så var de babysim som stod på schemat som vanligt. och ett besök hos farmor och farfar hann vi med också. när vi kom hem kändes Lucas väödigt varm 38.8 viasade temprn. är nog tändr på g igen... :)

Detta med att vara småbarnsförälder.

NU efter ca 6 månader börjar jag förstå vad som menas med trötta småbarnsföräldrar. För andra natten i rad har vår son fått för sig att gå upp runt halv 4-4.. lite tidigt tycker mamma och pappa!! Idag somnade han om efter mycket dragande i vagnen och en tur med bilen, kan säga att de är en trött mamma som sitter här och skriver. och som borde städa men inte riktigt orkar börja! :( Vist, kanske är tänderna som spökar men han är ju så pigg.inte gnällig (eller jo, för att ingen vill leka) Men så fort man bär iväg honom från sovrummet skiner han som en sol!!! Känns som om han hade ont av tänderna borde han vara gnällig? Och vi har inte ändrat några sovrutiner... får hoppas på en bättring i natt!! Jag är trött !! Och eftersom man bli rik av att vara mammaledig har jag idag köpt en ny soffa som kommer hem redan på måndag! WHHIIIIEE :) Okej, skattepengarna kom ju ;) Nu ska jag leta fotölj och försöka ta tag i den dära städningen..... 
Ikväll ska vi nog föresten på in till töreboda och kolla invigningen av den nya restaurangen eller vad de är... 50-60tals stuk är de iaf, :)
På återseende kära läsare!!

lite av varje..

Detta får bli ett väldigt blandat inlägg då jag inte vet riktigt vad jag kan blogga om. Vi köpte en ny bil i veckan så nu hoppas jag bara någon vill köpa min gamla bil. :) lite mycket med tre bilar!!! hmm.. vad har hänt i övrigt då...? Med Lucas är allt som vanligt inget speciellt har egentligen hänt. idag ska vi som vanligt pka på babycafet:-| idag då de är torsdag. Men först ska vi träffa Johanna och Siri. men nu allra först ska jag hoppa in i duschen medan lillfis sover. Mitt hjärta <3

Barnmat

Hur har ni det i regnet?? Vi har det bra, haft en heldag framför tv kan man nästan säga. Men just när jag titta ut fick ja se solen några sekunder, höll på att skriva minuter men de var en överdrift !! :) I övrigt har jag lagat lite mat till Lucas idag och jag måste varit en hejare på det, för han öpnna till och med munnen när skeden närmade sig ;) Äpplepuré, Kyckling, potatis och majspuré med persilja och basilika i, havregrynsgröt med banan. Hällde också i en skvätt ersättning. tror de kan ha bidragit med endel. Hur som helst har vi bebismat i frysen nu !! :) Han fick också vattnet äpplena kokat i som "saft" de var nog mumsigt !! De kan ju inte vara någon fara att ge? är ju bara äpple, inget tillsatt socker eller något annat heller mer än äpple och vatten... :)
.
Nu ska jag byta en blöja, någon som vill byta?! (A) Sen fixa mig för att vara redo att dra iväg å kolla på ny bil.......
Tjohejs!
RSS 2.0
RSS 2.0