Helgen....!

I lördags skulle vi bara åka till bröderna andersson och kolla på trädgårdsmöbler... hitta ingen så direkt som vi ville ha. SÅ hade mamma pratat om ett ställe i hjo som sålde ut med 40 % så vi gjorde en chansning och åker dit.. står och tittar på en grupp då ett par i 50-60 årsåldern kommer fram och säger att de har en sån grupp som vi tittar på ifall vi är intresserad så kan vi få köpa deras grupp med dynor och allt till ett mycket bra pris. Vi bestämmer oss för att köpa och de blev super bra!! Så tog vi en tur till hem och hobby där jag köpte lite piff... så nu är det bara grill som fattas innan vi är sommarklara ;)
Som vanligt blir de inga bra bilder när jag tar, eller rättare sagt de är svårt att ta kortet... (vi ska måla över det blåa!!!!)
Man kan enkelt göra borde större med hjälp av en inbyggd iläggskiva. väldigt smidigt!! Och så fick vi med två tillhörande klappstolar med dynor.. och två brasse stolar också med dynor och en annan uppsättning dynor att ha mer till vardags.
.
Och idag var jag på klädbytaredag med mamma i kbg, köpte lite sommarklöäder till Lucas, en lära gå stol som var uppskattat en stund förut för 30kr. :) Och en jätte söt "elefant gunghäst" Som står inne på hans rum. Så en bra dag även idag, men lyckade inköp.
Ser koncentrerad ut ;)

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0