Ikea

I morgon tänkte jag ta en tripp till Ikea med mamma och pappa. ör inget jag ska ha men man brukar ju alltid ha med sig något därifrån. :) Men den någon gång i mitten på oktober (säger inte exakt när) blir det ikea och ullared och inhandla saker till bebisrum !! :D Jag längtar.. låt september gå fort eller låt resten av de kvarstående månadena gå fort. Jag är så nyfiken å min lilla plutt som växer där inne. :) Som förövringt är väldigt lugn idag.. kanske börjar ikväll.. här om dagen var det minsan väldigt livligt där inne , men nu verkar energin vara slut haha !

30 dagar - 30 inlägg avrbyt !

Blir så less på att skriva om de här så tror jag lägger ner här. Och speciellt lust med det fick jag när jag suttit och skrivit ett långt inlägg igår om den här månaden å sen har det inte laggts upp... :S Så här avslutar jag :)

Tutt ut

Ser iaf att några kikat in här, dock inte många men vore kul med en liten komentar då och då (:

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har jag jobbat en hel del.. eller mesta dels av tiden har jag faktiskt spenderat på jobbet och i sängen haha ;) Ne men jag har hunnit med lite annat också, varit på ultraljud och sett mitt lilla mirakel <3 Mådde dock apdåligt under hela undersökningen :( Började dagen med att må illa och spy lite, alltid lika trevligt !! Lyckas iaf ta mig in till sjukhuset och lägga mig i sängen där.. går hyfsat bra, sen kände jag mig helt yr och höll på att svimma ett antal ggr. när man håller på att svimma liggandes känner man sig inte så kaxig.. hahaha !! BUSUNGE där inne ;) Den andra stora grejen som hänt under månaden är väl att jag var i london men de finns ju att läsa om i ett annat inlägg längre ner :) Förövrigt har det inte hänt så mycket spännande...

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag bestämde mig för en gång att jag aldrig skulle ångra något för gjort är gjort och de kommer alltid att vara så inte mycket man kan göra åt gjorda saker i efterhand.. Vist finns det säkert något jag ångrat ändå... Men jag vet inte vad det skulle kunna vara just nu när jag sitter här och skriver. så antagligen har jag inte gjort något stort misstag som är speciellt värt att ägna tid åt att ångra. Däremot kanske jag skulle tagit vara på händelser från mitt liv mer.  och snällt över småsaker mindre.. :)

Livligt i magen.

Blir mycket skrivande om bebis, men de är väl inte så konstigt..?:) Idag har det varit en livlig dag i magen. Så mysigt att känna den. det känns så verkligt å en gång. men en mycket anorlunda kännsla såklart!! :) H fick för första gången känna vår bebis idag också.. innan har den bara legat helt still så fort han hållt handen på magen men inte idag :) Hans reaktion var att det var häftigt och läskigt om jag förstod det hela rätt ;)
.
.
Fick bli en bild på min svara älskling :)

Familj

När blir man en familj? Är man en familj först när man fått sitt första barn? Är man en familj när man bara flyttat ihop? eller när man väntar sitt barn? När barnen flyttat ut då? är de en familj då, bara man och hustru, eller vilka tillhör familjen då, den nya generationen av familjen också? eller när man är gift fast utan barn, hur är de med det? Om man skiljer sig, skaffar nya barn med en annan partner vem är barnets familj då, fårbarnet tre familjer då? eller blir det två familjer den tillhör ? Tänk på ordet familj så märker du att de går att fundera endel över hur det hela hänger ihop. eller hur man ska räkna tycka. :) Inte för jag tycker de känns så viktigt, eller klart familjen är viktig!! Men de är ju upp till var och en vad den/dem tycker, men lite kul att tänka hur man kan tänka :)

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favorit födelsedag.. kanske när jag fyllde 18, var ju mycket nytt som hände då. man fick mer ansvar, fick ta körkort och fick gå på krogen. För första gången i sitt liv fick man bli vuxen. Annars tycker jag de flesta födelsedagar är ganska lika.. Kan inte säga att någon varit bättre och någon sämre... :)

Barnvagn.

De finns ju en helt djungel av dom, hur ska man veta att man valt rätt? :) Vi har ju köpt en men hur ska man veta att man köpt just en bar vagn? eller de klart, ingen är ju dålug för då skulle de ju aldrig säljas. :) Jag är nöjd över den men sen har jag börjat fundera på ifall liggdelen kanske är för smal? men en bebis är ju rätt liten så den borde ju få plats ändå... :)

Ja.. de här går ju bra för mig... :P

Dag 15 – Mina drömmar och önskningar (2011-08-25)
Jag vet inte riktigt vad mina drömmar och önskningar är.. eller de mest realistiska är att jag vill få ett jobb så jag kan få bra mammapening och speciellt ett jobb att gå tillbaka till så jag kan försörja och ge min lilla bebis en bra start i livet. Men som jag nu hoppas jag ska kunna göra ändå.. Mina önskningar...??

Dag 16 – En vanlig dag hemma hos mig (2011-08-26)
En vanlig dag hos mig ser lite olka ut beroende på om jag jobbar dag/kväll eller är ledig. Men brukar oftast se ut som s¨å att jag äter frukost.. tittarlite på datorn, gör mig i ordning å går till jobbet. Antingen gör jag saker innan jobbet eller efter jobbet som t.ex. städa eller hitta på något osv. På kvällen ser jag oftast på tv innan jag kryper ner i sängen med mina pojkar :)

Dag 17 – Mitt favoritminne
Det var svårt.. finns ju många fina minen.. vilket som är mitt favorit är svårt att säga... :P Men lite anorlunda känsla fick jag då jag fick "gravid" på stickan.. Dock kanske jag hade velat "leva om" veckorna och tiden efteråt lite anorlunda...

Ibland är livet härligt! :)

Usch vad jag hatar pormaskar, finnar och oren hy som kvittar hur mkt man tvättar å smörjer.. VAd fint de är med bristningar både här och där... Som en Zebra på rumpan, lären och brösten.. Nice !! Godis sugen.. åt godis.. nu: Mår illa !! Usch Usch säger jag bara.. ;) Känner bara för att gnälla lite. Men de mysiga i det hela är att man får känna hur det rör sig där inne i magen. Längtar efter dig mitt lilla mirakel <3
...

v. 22 eller 21+5

Tycker inte magen växer så mycket, men när jag ser på bilderna här ser jag att den faktiskt vuxit. Speciellt från dagen vi upptäckte att det fanns något där inne ;)
.
Barnet:

En liten utforskare

Barnets sinnen mognar och utvecklas för varje dag. Det känner med sina händer över ansiktet och kroppen. Smaklökarna på tungan utvecklas. Ögonlocken är fortfarande slutna. Du kanske upplever att barnet är mest aktivt när du själv vilar. Det är vanligt att barnet vaggas till sömns när du rör dig. När barnet är fött kanske ni upplever att barnet har kvar sin egen dygnsrytm. Det kan ta ett par månader för den nyfödda att anpassa sig och ställa om sig till er sovrytm. Barnet har 
nu lite hår och nackvirveln syns tydligt. Dess hjärta slår ungefär dubbelt så fort som ditt. De små öronen är mjuka men färdigformade och det hör allt mer av sin omgivning. Många menar att barnet har en fömåga att minnas röster och speciella musikstycken om man spelar de ofta under graviditeten. Huden är fortfarande tunn och rödaktig på grund av de ytligt liggande blodkärlen och att det inte lagt på sig något underhudsfett än.

Mamman:

Varmt och svettigt

Livmoderns övre kant når en bit ovanför naveln och det går att se utanpå magen när barnet rör sig. Ditt tandkött kan vara svullet, kanske blöder det lite när du borstar tänderna. De flesta gravida mår fortfarande bra vid den här tiden och det kan kännas avlägset att börja planera för 
sin föräldraledighet. Men det kan vara klokt att tänka igenom sin situation. De flesta kvinnor mår bra av att ta en paus innan barnet kommer och då är det viktigt att planera in den i tid. Kanske har 
du semester eller någon annan ledighet du kan ta ut? Du har annars rätt att vara 
föräldraledig från ditt arbete i 7 veckor innan beräknat förlossningsdatum.

http://www.libero.se

Försenad bild från v. 19

Bebis v. 19
.
Barnet:

Längden är ungefär 18 cm från huvud till 
stjärt. Vikten cirka 260 gram.

Livet i livmodern är stillsamt men inte ljudlöst. Mellan vecka 18-20 utvecklas barnets hörsel. Det blir medveten om ljuden i dess omgivning. Det hör blod som strömmar genom kärl och navelsträngen, sin mammas hjärtslag och tarmbubbel. Mammans röst når också in i barnets tidiga medvetande. Det kan uppfatta vissa höga ljud som tränger igenom livmoderväggen. Tandanlagen är tydliga och från vecka 19 syns det att barnets fingrar har fått naglar.

Mamman:

Pigmentfläckar

Du blir fortare andfådd när du rör dig eller gymnastiserar och du orkar troligen inte lika mycket som du brukar. Det är naturligt eftersom du blir allt tyngre samtidigt som din blodvolym ökar. 
Hjärtat får jobba mer för att pumpa runt blodet. Lyssna till din kropp och anpassa träningen så att den inte gör ont eller ger dig obehagskänslor. Att du håller kroppen i form är av stor betydelse, inte bara för graviditeten i sig utan också inför den kommande förlossningen och småbarnsperioden. Är du van att träna kan du med fördel fortsätta under hela din graviditet. 
Är du ovan räcker regelbundna promenader långt. Kanske tycker du om att simma? Många kvinnor upplever att de har blivit lite rundare över höfterna. 
Vistas du mycket i solen bör du skydda din hud lite extra. Det är inte ovanligt med en viss typ av pigmentförändringar som gör att du blir fläckvis solbränd. Det kallas cloasma och är helt ofarligt, 
men det kan ta några år innan fläckarna i huden försvinner helt. Ledbanden som håller i livmodern får sträcka på sig allt mer. Det kan göra ont både i ljumskarna och i sidan, högre upp på magen. Ta en paus då och då. Sätt dig med benen högt eller lägg dig ner en stund för att lindra 
belastningen på ledband och ligament. Det är dessutom bra för dig att gå ner i varv en stund mitt på dagen. Du orkar bättre och din allt tyngre kropp mår bra av en stunds avslappning och vila.

http://www.libero.se

Dag 14 – Våra resor

Har varit i fjällen endel, i Kläppen, Grövelsjön, Idre Fjäll, Tandodalen/hundfjället och Lindvallen. Också på sommarsemester mest till olika ställen på väskkusten, favoriten är Fjällbacka. Ett mysigt ställe som hör till sommaren för mig. HAr också varit på Öland, ostkusten, skåne och lite andra ställen här och där. Utomlands semestrar har bärt iväg till Cypern, som var min första utomlandsresa. Egypten som var första resan utanför Europa. Och Italien som var på träningsläger. Och i helgen var jag i London med tjejkompisar. Hra också varit i danmark några gånger. och endel andra länder när vi åkte med bussen ner till italien. Men de jag tänkte berätta om nu är resan till London som var den nyligaste. :)
.
Vi åkte iväg vid 4 tiden här ifrån och kom fram till landvetter lagom i tid. (iofs med en bil som rök under motorhuven, inte bra!) När vi står på landvetter ringer telefonen och det visar sig att vi är på FEL flygpats, illa illa, smått panik. Får tag i taxi och åker till Göterborg city flygplats! Hinner med flyget och landar trygt i England. Tar en taxi till vår vandrarhem och sover ett par timmar innan vi börjar vår första dag ute på Londons gator. Det första beröket vi gjorde var på Madame Tussauds. (vaxdock musséet) Värt ett besök tycker jag allt. De måste man ju se när man är i London! Sedan tg vi oss fram med tunelbanda till andra kända platser i London b.la. Big Ben och Nothing Hill.. På kvällen gick vi ut och åt och sedan kollade vi in lite av londons nattliv.. På Söndagen bestämmer vi oss för en heldags schoping!! Det blir en rad olika affärer, Primarkt, forever 21, topshop mm. Kollar också in Londons finaste köpcenter, Harrods. efter en heldag på stan har vi väldigt ont i fötterna så tar en lugn kväll med mat ute och tidigare sänggång. Måndagen som är vår sista dag åker vi iväg å tittar på en stor marknad med allt möjligt.. Kommer inte ihåg hur den hette dock. Kollar också in Hyde park, en jätte stor ganska mysig park mitt i London. :) Vi tänkte vila fötterna denna dag så hoppas på en vanlig buss och åker utan end mål för att få se lite av london. Funderar också på att se en musikal men bestämmer oss för att de kostar för mycket pengar och går istället ut och äter å spelar bowling sista kvällen. TIDIGT tisdag morgon åker vi till flyget och flyger hem. Resan från Göteborg tar lite tid för bilen läcker vatten. inte roligt för Emilia som var ägare till bilen.. Så stoppen att flylla på vatten bli allt tätare.. Men vi kom hem och allt gick bra och vi fick ett par roliga, bra men intensiva dagar i London! Tack tjejer!! :) Tänkte bjuda på lite bilder:
Utanför Madame Tussauds.
.
Kul att bilden inte vände på sig.. :/ Känner mig inte tjcok bervid eller så...
.
Ni får leva med å vänd på huvudet. :)
.
Utanför där vi bodde.
.
Marknaden.
.
En liten bild från hyde park.

30 dagar - 30 inlägg några ihop igen.

Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag (2011-08-20)
Idag åkte vi hem från London och jag hade på mig en ny svart långkläning jag köpte där, jeans jacka och vita tygskor. :) Har tyvärr ingen bild. Men kan lägga in lite bilder från London när jag lagt in dem på datorn. Men de kommer en annan dag.

Dag 11 – Min personlighet (2011-08-21)
Tja.. min personlighet.Vad svårt det är att skriva om dne. Men jag är nog lite blyg ibörjan när jag träffar nya människor. (dock inte alltid men oftast) vilket iofs kan vara både bra och dåligt. Bra på det sättet att man inte säger vad som helst till vem som helst. och dåligt på det sättet att jag ksnke ibland visar förlite av vem jag är om jag bara får en kort stund på mig. Ärligt talat vet jag inte hur jag ska beskriva min personlighet, betyder de att jag inte känner mig själv tillräckligt väl? :)

Dag 12 – I min handväska (2011-08-22)
I min handväska finns det oftast alderles för mycket skräp. Men det som brukar ha en plats där i är mobil, plånbok, nyklar. Allt annat kan variera endel. men för tillfället finns en mobilladdare, plåster, solglasögon, och ett paraply. Saker som ligger kvar efter resan till London. Och nu ska den städas så de inte blir så mycket skräp i den. Tuggumi brukar oftast ha sin givna plats där i också.

Dag 13 Den här veckan (2011-08-23)
De är ju bara Tisdag idag så veckan har inte gått så mycket utav än. Men igår var jag fortfarande kvar i London som jag kommer beskriva mer om i ett annat inlägg då orken infinner sig ! De var vår sista dag där iaf så vi kollade på en stor marknad, lite affärer igen, åkte dubbeldäckarebuss för att se lite av stan. På kvällen gick vi ut och åt mat, jag åt Pasta Carbonara, mumsigt. Och efter det spelade vi bowling. kl 03,20 gick vi upp för att göra oss redo inför hemresan.. Lite strul till en början med taxin men de gick fin fint. Kom med rätt plan och landade trykt i Sverige igen vid ca10 svensk tid. Då började resan hem i en toppen bil där vi fick fylla på vatten flera ggr.. Stackars Emilia som är ägaren till bilen.. Väl hemma har jag packat upp och stt film och sovit en stund. Skönt ! och i veckan väntars 4 dagars jobb... HAde faktiskt varit väldigt skönt med sovmorgon i morgon men men.. får bli på torsdag..
30 dagar - 30 inlägg. har ju gått sådär..

Internett har krånbglat och klånglat och åter igen krånglat!!! å nu ska jag till london ett par dagar så kanske ska uppdatera alla de inlägg jag missat/kmr missa i ett nu... :) Varandar för långt inlägg utan bilder... trist.. ja jag vet! :)

Dag 2 -  mina syskon (2011-08-12)
Okej. jag har en bror som är 18 år heter Simon och bor hemma hos mamma och pappa. och går sista året på gymnasiet.. När vi var små var vi som bästa kompisar också så inte bara syskon. :) Klart vi bråkade som alla andra syskon också men. Det hör ju liksom till. Men när vi blev äldre hade/har vi fortfarande bra o´kontakt men inte på samma sätt som när vi varit små. men vi har alltid funnits där för varandra vilket kan vara skönt ibland. Vet inte vad jag ska berätta riktigt... :)

Dag 3 - Mina föräldrar (2011-08-13)
Ja, mina föräldrar heter Annika och Peter.. Vad ska jag berätta om dom..? Mamma år undersköterska och pappa snikare. Dom gillar att åka på skidsemester till fjällen men också till kusten på sommaren och en å annan sväng utomlands. Svårt att veta vad man ska säga utan att berätta för mkt. men dom är BRA att ha :)

Dag 4 - Mina vänner 2011-08-14)
Det finns ganska många ändå. men som varit olika "viktiga" (om man nu kan säga så.. missuppfatta rätt) under olika delar av mitt liv. När jag var riktigt liten lekte jag mest med granbarnen.. Som var mina första kompisar. När jag började skolan hittade jag andra kompisar att leka med. men lekte mest med en tjej, Amanda. Jag blev ofta väldigt bra kompis med bara en åt gången.. vi hade jätte kul ihop och lekte massa roligt. men efter några år hade vi ett upphåll i vår kompisrelation och vi träffade andra komisar istället. men när vi var runt 15 år började vi umgås igen och det har hållt i sig fortfarande.. :) I vårt "uppehåll" började jag istä'llet umgås jätte mycket med en annan tjej, Emelie. Vi var jätte bra kompisar under flera års tid. men när vi började gymnasiet börja vi i olika klasser och gled ifrån varandra lite även fast vi alltid träffats och varit bra kompisar så blir det inte längre så ofta som när vi var små. vilket är tråkigt men ändå hör till på något vis. Vi är ju fortfarande bra komisar och träffas ibland och partar ganska ofta. :) Nu bor vi ju en bit ifrån varandra också men det är ju sånt livet är. På gymnasiet blev vi en helt grupp med tjejer som umgicks. Några tillkom under åren där och några föll bort.. vilket också är ganska naturligt när man ändrar sig, mognar och bli äldre. Men en rolig tid att ha många omkring sig på ! MAn behövde aldrig vara själv. Vist var det små gupper i vår stora men det var aldrig bråk mellan som det ibland kan bli bland tjejer.. :)
Självklart finns det kompisar jag inte nämnt vid namn nu och här men skulle bli hur lånt som helst om jag skulle börja rabbla upp alla så kanske man ändå glömt någon. :) Tror alla  mina vänner vet vilka som är mina vänner ändå. :)

Dag 5 - Vad är kärlek (2011-08-15)
Kärlek är ju självklart någon man tycker om. ch det finns många olika sorters kärlek. Det finns kärlek till ett djur t.ex. min lilla älskade katt Gösta och Willy.. Sen finns det kärlek till mitt syskon, kärlek till mina föräldrar och kärlek till mina kompisar. Och sen det vi alla änker på när vi hör kärlek. Kärlek till min pojkvän/sambo! Men jag känner också någon slags kärlek dtill det som ligger i min mage och växer. men tror de kärleken kommer växa och bli MKT MKT större när jag får se den i verkligheten första gången, just nu är allt så svårt att föreställa sig.

Dag 6 - Då tiden (2011-08-16)
VAd ska jag berätta om min då tid. egentligen har det väl inte hänt så mkt. jag har gått i skolan som alla andra.. jag har testat vara ute sent och göra små oskyldiga bus. umgåtts med kompisar, träffat en pojkvän, flyttat hemifrån....

Dag 7 - Framtiden (2011-08-17)
Inom den närmaste framtid ska jag bli mamma, vilket är det som känns störst och mest spänande! Känner mig så förväntansfull. Men förhoppningsvis ska jag väl lyckas få ett jobb inom de närmsta åren, som är ett mål. Vilket känns ännu viltigare nu när jag inte längre bara har mig själv att tänka på. Dyker det inte upp något så får jag börja plugga om några år. till vad vet jag inte. Men att gå arbetslös är inte så jag vill ha min framtid. :)

Dag 8 - Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt (2011-08-18)
Studenten, dagen jag fick ett + tecken är två ganska speciella tillfällen hittills i mitt liv. men är säker på att det en dag inom n¨gra månader kommer komma en dag jag tycker är mycket mer speciell.. :D

Dag 9 - Min tro och livsfilosofi (Idag 2011-08-19)
Vet inte riktigt vad jag tror på. men känns på något vis tråkigt att inte tro på något.. Så att det kommer finnas något efter att vi inte längre vandrar på denna jord vill jag tro! Men att vi kommer till himlen och att det finns en gud vet jag inte om man tror på. Dessutom tycker jag kyrkan kan göra så mycket dumt som jag inte alls håller med om.. Kanske finns nagiala som Astrid Lindgren berättar om.. :) Eller kanske finns det spöken och andra som ser till att visa saker i vårt liv blir som dom blir... hm.. jag vet inte riktigt... :)

Dag 1 - En presentation

Jag heter Johanna och är en tjej på 20 år. Jag jobbar inom vården på inringning och har just nu ett sommarvikariat på en LSS bostad. En mycket trevlig arbetsplats ! Jag bor i en lägenhet tillsammans med min pojkvän/fästman/sambo och vi har en busig katt på  ca 1år som heter Gösta, min lilla pärla. I min mage finns också vårt första barn som är beräknat till den 30 december 2011. Väldigt roigt och spänande. Mycket som ska hinna fixas innan dess. Men som ni kan se på andra inlägg är redan lite grejer fixade. :) Vad ska jag berätta mer tro... På min fritid gillar jag att umgås med familj ohc vänner men också att pyssla ihop lite saker till hemmet.
.
Fick bli en bild från förra året och min student. :)

30 dagar - 30 inlägg.

Dag 01 – En presentation
Dag 02 – Mina syskon
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina vänner
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Dåtiden
Dag 07 – Framtiden
Dag 08 – Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt
Dag 09 – Min tro och livsfilosofi
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min personlighet
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Våra resor
Dag 15 – Mina drömmar och önskningar
Dag 16 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här är jag bra på
Dag 22 – Det här är jag mindre bra på
Dag 23 – Det här gör mig glad
Dag 24 – Det här gör mig ledsen
Dag 25 – Hemma hos mig
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Mina favoritsaker
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Saker som jag är tacksam över
Dag 30 – Saker som jag vill göra innan jag dör

Längtar !

Känner att jag börjar längta lite och rä nyfiken på det som ligger innuti mig. men dock är det ju långt kvar! Fast snart har änd¨halva tiden gått så vist går det ändå fort.. fast långsamt. :) Kommer bara svischa till å snart är det jul och jag snart får se min lilla bebos ! :) Ska bli så roligt framåt november där när man kan börja fixa i ordning med mer saker åt den. :) Fixa barnrummet liksom! Skulle jag börja köpa mer saker nu skulle jag väl antagligen längta ännu mer :)
.
vill förövrigt köpa någon av dessa men kan inte bestämma mig. I vitt men tänkte visa hur den från ellos såg ut på :)

Tänkte visa vad vi köpt. :)

De är ju fortfarande ganska tidigt att köpa för mkt saker men det är ju så roligt. och jag längtar så efter min lilla bebis!
.
Barnvagnen, de är det största vi köpt. känns ju fortfarande lite tidigt attköpa en massa saker och vi hade väl egentligen inte tänkt köpa massor redan men det var ett bra pris till en vagn som såg fin ut :) Jag är nöjd. Hoppas bebis gillar den !
.
Lite kläder vi fått av min mamma. som också tyckte det var roligt att köpa lite fast det är långt kvar :)
.
Kläderna jag å H har köpt :D Eller okej, jag har köpt allt utom traktor pyamasen för den har H köpt, en sån var vår bebis tvungen att ha! :)
.
Tillsist en bild på min mage som mest ser tjock ut om nu frågar mig :P Så svårt också att få ett bra kort... Är iaf i v. 18+4 eller i v.19 beroende på hur man vill räkna. När fick ni era "bebismagar" ? (om det ens är någon som läser, haha inte direkt så jag anonserar om min blogg)

Ultraljud

Varit på det andra ultraljudet idag ! Det gick bra och allt såg bra ut. bebisen rörde på sig där inne, sparkade och höll på. Lite märklig känsla attt se något röra sig där inne men inte känna något. :) Är iaf i v 19 nu och BF är den 30/12. Snart halva tiden.. :O Shiit vad tiden går! Blev så fasligt yr också när jag låg där på britsen. inte för att det gör ont eller känns obehagligt men tydligen tryckte bebisen mkt på mina blodkärl så jag inte fick tillräckligt mkt blod ipp till hjärnan.. Ne nu ska jag börja fixa lite mat för snart kommer henrik hem så vi kan äta lite mat och i kväll blir det jobb igen.. :P
RSS 2.0
RSS 2.0