Mellandags rea!

Se om det kan finnas något snyggt på den :) Tänkte iaf åka in å kolla lite. Var egentligen meningen att henrik skulle på verktygsaktion och då tänkte jag passa på å kolla rean men han ångrade sig men jag vill nog ändå kolla en sväng. Så Lucas ska vara själv med pappa första gången en stund idag. Och i eftermiddag kommer Amanda och Malin hit å kikar in min lilla prins ! <3

Många besökare!

Ser att det är väldigt många som kikat in det sista. lite trist att ingen av er lämnat en komentar.. och som vanligt när jag ska skriva börjar Lucas skrika.. så får skriva senare eller en annan dag nu ingen för nu ska jag ta hand om min son ! :)

Min son <3

NU vet jag inte hur det blev, bilden hamnade överst som skulle vara underst.. Aja,, Fick iaf hem min efterlängtade katt idag också.. som jag saknat och hoppas ska sköta sig fint i rollen som "storebror" (:
.
Den 14 December 2011 kl. 04,03 föddes han, vår son! Han vägde 3550g å var 50cm lång. Känns fortfarande lite konstigt att han faktiskt är min, en del av mig å henrik.. En blandning av oss.. Min söta, mysiga och underbara son!
Som ni säkert läst fick jag havandeskapsförgiftning och fick vara inne på BB ett tag innan han kom, en vecka tror jag det vra men permis över helgen.. På Lucia bestämde de sig för att sätta igång mig då de ansåg att de inte fanns någon anledning att vänta, SKÖNT! Kom ner till förlossningen vid 12-12,30 kinns inte riktigt.. runt 1 peta de iaf hål så fostervattnet gick, de hände inte så mycket så vid tjugo över två tror jag om jag minns rätt fick jag dropp som skulle snabba på det... När de tog hål på vattnet var jag öppen ca 3cm och de hände inte mycket på måånga timmar.. och de gjorde lite små ont.. å jag tänkte gör de inte ondare än så här är det väl inget att föda barn, MEN så fel man kan ha, HAHA!!! Vid 22 tiden hade de bara gått upp 5 cm.. å vid tolv lika samma.. vid två eller något öppnade det sig till 8 å mellan 8-10 tog det inte så lång tid som jag minns det, men hade ingen tidsuppfattning och tur är väl det!! Var jätte rädd att må illa av lustgasen men kände mig mest jätte full, som om man precis ska decka.. men tillslut blev det outhärligt med bara lustgas så då vid de bli epidral.. först blodprover så jag ens kunde få den bedövningen.. och när svaren kommit å narkosläkaren kommit så ringer hans telefon och han får gå iväg på akutfall på operation.. typiskt!! DE händer ju bara på tv inte mig, men jo, just mig!! Ett tag senare kommer en ny narkosläkare och så borta och så ont jag redan hade så kändes de inte att sätta den.. och vad skönt det blev.. eller skönt å skönt men.. bättre !!  och tillslut var han ute !! Men som sagt så är det stora delar av tiden jag inte minns för jag var så borta av smärta och lustgas.. men så efter all smärta låg de en underbar varelse på mitt bröst! :D NU tror jag min lille son vill ha min uppmärksamhet, kanske mat time!

Kanske sista magbilden !

V.38

Igångsättning?!

I morgon kanske det blir bebis,börjar känna mig lite nervös.. Egentligen vet jag inte riktigt över vad men kanske är de över smärtan? Eller över den ovisshet som är nu.. hur som har blodtrycket, äggvitan å allt inte gått ner så blir det bebis, det var iaf det de sa i fredags innan vi lämnade KSS, så hoppas inte de ändrar sig för att ligga där inne var inte roligt!! Okej, blir det bebis får jag ju stanna kvar men då är det (förhoppningsvis) bara ett par dagar.. annars har jag ju ingen aning.. Och blir det inte bebis, alltså att allt ser bättre ut så ska de skriva ut mig.. men får jag vara som vanligt då eller måste jag vila i flera veckor bara? De är frågan.. HM?! Jobbigt att inte veta, att liksom vara i händerna på nå¨gon annan... Men jag lär väl återkomma om hur det har blivit :)
.
Hittade en magbild, men hade inte skrivit vilken vecka de var ifrån.. lite synd men vilka smala händer och armar jag hade! Hoppas de snart är tillbaka !! Nu är jag jätte svullen !

Barnmorska, förlossning och BB

Kan ju göra en liten uppdatering här om de senaste dagarna. Vanlig bm kontroll i onsdags.. alldeles för högt blodtryck, äggvita och jätte svullen... fick bli en tur till förlossningen.. Massa kontroller, ctg (heter så va), ul, mm.. Bebis mådda finfint iaf. Men fick ligga kvar på sjukhuset tills idag och får nu vara hemma över helgen på permis då blodtrycket gått ner till okej nivå. Men ska tillbaka till Kss på måndag för nya prover/kontroller.. har blodtrycket gått upp igen kommer de sätta igång förlossningen på måndag... Så snart kanske vi är tre!! :)

Snö,advent och städning..

Haft mamma och mormor här som flyttstädat lägenheten, trodde faktiskt det skulle kännas jobbigare att lämna den men kanske har de jobbigaste redan varit? Nu är den ju tom och de är inget hem... Bara väggar och golv.. Duktiga var dom iaf :) Och sen gick vi ut och åt och lite fika från hembageriet fick de av mig. och nu har snön kommit, får se hur länge den stannar... kanske redan är borta?! haha!! Fick iaf lite julkänslor så började skriva julkort men vad märkte jag då..? Jo två kort saknas, typiskt!!! Men får väl köpa två till när jag ändå ska köpa frimärken, försökte fixa två egna men gick sådär, de ena såg ut som ett dagisbarn gjort... och de andra blev väl lite bättre men då glömde jag att ett frimärke skulle få plats så det blev inget med det heller haha !! :) Och just nu sitter jag och lyssnar på Gärts värld, sex är temat idag... hm..
.
På lördag blir det lite julbak eller så och mat hos Jonas, Louise och lille Maximus, med Nils och Johanna och självklart henrik också. (:
.
.

Tänk vad lite omväxling och mat kan göra ! :)

Efter föräldragruppen och mat i magen kändes allt genast mycket bättre!! (: Så ikväll har vi grundmålat alla lister och H håller just nu på att måla första lagret riktig färg. Äntligen ser man en ände på det med och snart har vi tv rum igen.. I like!
..
I  örövrigt har jag väldigt ont i ryggen idag, samma smärta som jag kände i sommras.. kan de vara foglossningar tro? eller är ryggen bara trött? Aja hursom så gör det ont ! Längtar efter bebis nu. Känns väldigt skumt att JAG kan vara mamma om 3-4 veckor.. :O för idag går jag nämligen in i v37.. så länge låg jag själv inte ens kvar i magen utan föddes i vecka 35... :) Men min bebis verkar trivas bra där inne och den kan väl få stanna kvar tills allt här hemma är färdigt :) Även fast jag längtar.
.
Ne på återseende mina vänner som kikar in här ! :) och tråkig som jag är har de ännu inte blivit en ny bild på magen men de kommer.. i morgon kanske?? :) Håll ut! ;)
.

Så jävla trött!!!

På allt!!
Jag är trött på att inget ska gå som jag vill...
Jag är trött på att vardgasrummet inte är klart,
jag är trött på att ha saker överallt, och inte kunna få i ordning någonstanns.
jag är trött på att inte kunna göra något.
jag är trött på att inte hitta saker, som sandpapper när man behöver det...
jag är trött på att komma åt "touch musen" så jag helt plötsligt skriver på ett annat ställe!
jag är trött på att ha ont i ryggen och svullna fötter.
jag är trött på att vakna vid fem och somna om först vid åtta tiden..
jag ä'r trött på att hyll helvetet jag försökt sätta upp inte går att sätta upp.. slår snart ner väggen!!!
Jag är trött på att de inte går att logga in på fb men ALLA andra sidor funkar..
Jag är trött på att vara själv och inte kunna få hjälp med alla saker som går emot mig idag.
Jag är trött på att de inte ens gick sätta på en film i morse!
Jag är trött på att tvättmaskinen krångla men sen funka den helt plötsligt! och att diskmasinen är full..
Jag är trött på att de är gult överallt och att tiden inte räcker till för att få allt i ordning på en gång som man vill ha det..
Jag är trött på att höra det jävla pipet från tvättmaskinen att den är klar!
Jag är trött på alla hormoner och att vara helt svullen och tjock. Vill ha bebisen nu och att att ska vara bra! 
JAG HATAR DAGAR DÅ INGET GÅR SOM MAN VILL!!!!!!
Ne idag är en sån där dag man gärna kan få hoppa över...
Jag vill bara få i ordning här!! Så jag också precis som alla andra kan få ställa lite adventsljus stakar i fönstren, kunna fixa innan bebisen kommer och att allt bara ska funka !! Nu fick jag ont i magen också, säkert för jag är så arg !  Vill bara ha fint, rent och bebisen kan gärna komma den med nu :) Ne nu ska jag hänga den där jävla tvätten sen göra mig i ordning och åka på föräldragrupp hoppas de kan kännas bättre efteråt när man bara kommer bort en stund !
RSS 2.0
RSS 2.0