Namn..

Sitter och funderar lite på det där med namn, tur vi har x antl månader kvar hah! för det där var inte lätt minsan ! Om H var helt serös med sina namn (?) så har vi väldigt olika smak.. haha :) Förövrigt har det inte hänt så mkt idag. Jobbat som vanligt, och lagat mat också som vanligt så ingen underhållade fakta dirket, inget att skriva en massa om heller. Nästa måndag är det iaf dags för nytt ul ! hoppas det går bra och att vi får veta lite mer om bebisen. :)

Lite tankar.

Tycker magen växer så långsamt. vill att det ska bli en liten kula nu hihi. eller okej jag vill ha bebisen ute :D Hoppas bara allt är bra med den känner mig så nojig hela tiden men de är klart det är. Känner att det är mycket som händer i kroppen som jag inte är van vid. Något som kändes väldigt mysko var när det "droppa vatten" från ena bröstvårtan.. haha ! Också när dessa illamående dagarna kommer så blir man ju påmind.. Så tiden kommer nog gå fort hoppas jag. och är ju mkt som ska hinna fixas innan dess.
.
Förövrigt så¨köpte vi en barnvagn igår. kanske lite tidigt men de var en emmaljunga med hårdlift och sittdel och två suffletter som jag ville ha till ett bra pris och lite andra tillbehör, hoppas bara inget är fel på den. Men utseende mässigt ser den så gott som ny ut. bara hjulen som är lite slitna. Någon som vet vad nya hjul kostar? Om det ens går att köpa nya hjul?

Magen :)

Magen som "normal", ca v. 4-5 skulle jag tro.
V. 12 skulle jag tro.. men vet inte exakt eftersom bf datumet blev flyttat efter ultraljudet..
v 14 eller 15  vet inte riktigt det heller. dock måste jag nog tagit bilden på kvällen för den ser så stor ut där..
v.16 eller 17. Tycker magen ser större ut på v 14-15 bilden, men detta är en morgonbil.. :)
.
Men jag tycker magen kan sätta fart på riktigt nu så den ser lite gravid ut. :) Hoppas också jag får bättre koll på vilken vecka det är efter ultraljudet vi ska på den 1 aug. På första ul var vi förtidiga. troligen bara i v 15 därför jag inte har så bra koll på vilken vecka det är nu. Mne senaste bilden är iaf från idag morse. :) Tycker dock bilden fårn v 14-15 ser större ut men att den senaste bilden är mer runt och den första mer toppig... men men huvudsaken är väl att bebisen mår bra och det tror jag völ. de gjorde den iaf på ul. :)

Världens längsta dag i dag skulle jag tro !

Kom precis hem från jobbet, och det känns som dagen aldrig ville/vill ta slut.. Känner mig som ett barn dagen före julafton. :) Så i eftermiddag får jag hitta på en massa saker så tiden går fort.. hm.. undra vad det skulle kunna vara ?! För i morgon ska jag på ULTRALJUD! :D Ska bli så spännande och jag väntar så mkt efter att äntligen få se det lilla livet i min mage och få veta hur långt gången jag är och ifall det bf vi har nu stämmer eller om de ändras. Men mest spänd är jag över att se det lilla livet ! :) KOmmer kännas mer verkligt då !

"Nygammal" blogg. :)

Nu täbkte jag ge detta bloggandet ett nytt försök, kände att det ibland kan vara skönt att skriva av sig lite trotts allt. Fast jag inte vet vad jag ska skriva om alltid. Idag har jag inte gjort mkt alls jag kan börja med att skriva. men har läst ut boken om "arbogamamman" Varför gråter inte Emma? En jätte bra bok som jag verkligen rekomenderar.. Sorglig men bra !
.
Eftersom det är sommar och ljust ute syns det inte om jag tänder att ljus, därför får de här symbolisera två tända ljus för Max oxh Saga !

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0
RSS 2.0