en månad!!

Nu är det nära. jag tcyer lilla bebisen kan komma ut nu :D Eller vi kan tapetsera klart ikväll så kan bebisen komma i natt haha :) Fast så blir nog inte fallet... är ju trotts allt 1 månad kvar till Bf, men 23 dagar om man ska gå efter mensbf.. Så de blir säkert 1 månad å tre dagar till utan bebis.... haha:) tänkte lägga upp en bild på magen också innan de är försent men de får vänta en dag till.. vet inte exakt var kameran är för tillfället.. hm.. :)

Pysselsugen..

Sitter här och känner mig lite pysselsugen :) Vill göra roliga och fina julkort.. men jag vet inte hur jag ska få dom å se fina ut och inte som om de var gjorda av en 3åring :) Inte för det är något fel på julkort av 3åringar!! De har sin charm om man är just 3 år.. haha! (: DÅ är det jätte gulligt men inte när man är 20 hehe.... Mammas kusin gör alltid så fina kort, varför kan inte jag få lite av hennes fantasi?! :)

Dagens..

Söndags meny.
Potatisgratäng
med
falksfläskfilé i svampsås
och
sallad.
Mumsigt!
Efter rätt,
Chokladpuddig, vaniljkräm med jordgubbar i sås..
mmm.. Sitter här å väntar på att maten ska bli kvar... och läskas av att få stoppa det i munnen haha :) Hoppas de smakar lika gott som jag tänker mig i huvudet ;)

trött...

Blir så trött ibland när man säger vad man vill och tycker... men de går ändå ut lika fort om inte snabbare ur andra örat... NÄR SKA JAG BLI LYSSNAD PÅ?!?!

En lååång väntan !

Grått och trist och en busig kisse ;) Detr är vag jag har runt mig just när jag sitter här! Tycker tiden går så långsamt.. ungefär 6 långa veckor är det kvar.. eller i morgon går jag föresten in i v.35 så då blir de 5 långa veckor kvar... Usch vad sista tiden går långsamt. och de är ju inte säkert den lille bebisen tänkte titta t på rätt dag heller... Ett tag kändes de som den skulle komma tidigare men nu vet i sjutton längre... Vill ju se lilla pyret nu som ligger där inne och fettar till sig ;) Men vi får se, undra om vi kommer vara tre till jul.... Vad tros? :)
Lillskrutten som inte är så liten längre, Min stora kisse <3<3

Ser att iaf några tittar in ibland...

Men lämna gärna en komentar då och då, mycket roligare så ;)
Förövrigt börjar lägenheten se ut som en flyttkartong, min fina lägenhet !! :) Som visserligen inte är min ett dugg men ändå :)

Skövde, besök på förlossningen och en massa bebistvätt (:

Tog en sväng till skövde och köpte lite renoveringsgrejs till huset, sånt som behövs när man ska tappetsera. :) Köpte även ljuslykta till trappan, å lite annat smått.. Vi tog en liten tripp även till förlossningen så nu vet jag vart den ligger.. MEN ingen bebis och allt är bra så ni kan vara lugna, men (igen) mitt blodtryck har varit lite upp och ner mest normalt men de har haft några toppar... Barnmorskan sa att jag skulle ringa dem eller förlossningen om jag hade huvudverk.. men efter återbesöket i torsdags såg allt bra ut men i torsdagskväll dök den upp, huvudverken!! Höll i sig hela fredagen men vilade och tog det lite lugnt och tänkte att jag väntar till i morgon (idag) vaknar idag och känner fortfarande en svag huvudverk.. Så när vi ändå är i skövde lyssnar jag på BM och ringer förlossningen får komma in och ge urinprov och blodtryck de lyssnar även på bebis men allt var bra!! SKÖNT!! så antagligen beror huvudverken på något annat, dålig sömn kanske... har väl blivit lite sena kvällar och många uppgångar med toabesök under nätterna och en låång sovmorgon... eller så känner man bara efter för mycket.. Men som sagt allt ser bra ut så nästa gång tänkte jag ha med mig en bebis hem därifrån <3
Nu ikväll har jag tvättat de mesta av bebisens kläder och lakarn så vi är lite berädda.. så inte allt händer på en gång.. med flytt bebis å allt. :) Men nu ska jag ta lördagkväll å se om de går något bra... kvällarna blir så långa när mörkret kommer så fort. men snart är de juletid och dags för en massa ljusmys <3

7 låååånga veckor kvar..

v. 33 gick jag in i igår.. tiden går fort fast ändå långsamt. Vill ha lille bebisen här nu !! :) Men nu är det "bara" 7 veckor kvar.. kanske mindre kanske mer..De får vi se.. (:

Mycket man vill göra..

Man skulle ha massa tid och pengar.. känner att jag vill ha nya tapeter överallt och självklart kakel i badrummet.. men man hinner inte allt på en gång speciellt inte sen med bebis.. Och inte hinner allt bli klart innan jul haha!! :) Men nu har vi nog fått besluta att bara göra ett rum åt gången.. så då fick det bli vardagsrummet först de är ju där man är mest och där man ser mest hur det ser ut.. så får man ta de andra lite som det kommer..  Så får ha det gult, gult och ännu lite gulare hemma hos mig... Sen är de ju sånna där tråkiga saker som måste göras också... fixa till vinden med bättre isolering, å byta fönster och måla utvändigt.. :P Sen kök, barnrum, sovrum och toa.. så får nog prion se ut.. eller kanske inte att fönsterna kommer så högt... eller okej, vi har inte gjort någon prio mer än att kolla tråkiga men nödvändiga saker till sommaren.. Sen om en sådär massa år när de är klart så ska källaren byggas om till fler sovrum och när källaren är klar så ska hallen byggas om med annan trapp osv, så huset blir mer ett istället för så uppdelat i två delar som det är nu...

TAPETER :D

Sitter och kollar på tapeter. (: Hittat några fina får se vilka det blir.. om det blir dom.. Var rea på lite tapeter på färghandeln, endast 89kr/rulle. tyvärr fanns det inte tillräkligt mycket av de jag hittade.. men fick med lite kataloger där priset var mellan 150-200kr/rulle. så också okej pris.. finns ju dyrare... haha !! Men kanske kanske att även köket kan få sig en omgång med 89kr tapeter... dit går de ju inte åt så många rullar.. vill dock byta golv där också men de får nog vänta ett tag.... Blir så mycket trä med det som är nu, och de är jag nog lite allergisk mot.. typ ek-kök, något ljust golv.. björk? träbänkskiva.. kan iofs vara i ek, vet inte, och furubord.. Nja lite mycket trä.. men man kan ju inte ha råd med allt på en gång..!

Mitt hem. (:

Tänkte lägga upp lite bilder på vår lägenhet, som vi förövrigt inte ska bo i så länge till... känns lite märkligt. men får hoppas det blir bra i huset också när man fått i ordning det som man vill.. Som antagligen kommer ta ett tag... Känns lite vemodigt att lämna lägenheten ändå när man tapetserat om, bytt golv nästan överallt, bytt kök, målat osv men men...
.
Hallen
Köket
Fomdvägg och hylla i köket.
Sovrummet, med bussig kisse ;)
Ljus i sovrummet.
Vardagsrummet
Andra delen av vardagsrummet..
Kontor/det som skulle blivit barnrum men som nu nog bara får vara "kontor".. :)
Balkongen.
.
Känner mig ganska nöjd över hur det ser ut hemma hos oss.. vist, finns de väl saker man skulle vilja ha, men man kan inte ha råd med allt. :) Men det ska framför allt bli skönt med en gräsmatta :)
RSS 2.0
RSS 2.0