ååhhhh :@

Hade skrivit ett långt inlägg (för att vara mig) Så raderas hela skiten !! Trött jag blir. då tappar man motivationen !! USCH !!!

NU orkar jag inte skriva om alltihopa, de var ju inte ens något viktigt.. lite om nissekatten <3 och lite om allt, b.la. Hur långt de "borde" vara mellan syskon, 2år.. mer/mindre?? De beror ju också på hur hela situationen ser ut med jobb/utbildning. Men de vore ju roligt att syskonen kan leka och ha roligt tsm så inte ålderskillnaden är för stor att de inte har något gemensamt längre, vilket de iofs inte behöver ha ändå..
.
Känns lite konstigt också att bara jobba 1 månad till.. Kommer ju gå jätte fort. Hoppas de tre komande månaderna går fort så jag får se min lill? krabat där inne ! Så pirrig, förväntasnfull och längtar efter den nu. Klrt de är mysigt att känna den i magen men tänk när h?n är ute i världen... (: Känns konstigt också att JAG ska bli mamma!! Att vi ska bli en familj, Vår egen gemensamma familj (:
.

De första tecknet vi fick av dig där inne.. Så märklig känsla att se två streck komma fram inom några sekunder !! :)

Sjukdomstider..

Många som är sjuka nu.. Själv sitter jag här seg som attan! Med en hals som gjort att man inte kunnat sova mycket alls i natt, roligt!! Nästa som runnit ooch en kropp som inte kan bestämma om de är varmt eller kallt med/utan täcke... Fick iaf för första gångne rings till jobbet o säga att jag blivit sjuk. Gillar inte de.. men måste ju tänka på lillen i magen. Känns inte så bra att jobba fast man inte mår bra med h?n där inne.. Hur som, nu har jag sovit några timmar och de börjar kännas lite bättre.. men fortfarande förskyld och tung i huvudet, så får väl bli en dag i soffan med filmer.. Hoppas de går över till i morgon så man kan jobba då så man kan få njuta av en ledig helg sen.. Men men vi får väl se..

Lite nytt.

Var och shopade lite med mamma i stan idag. :) För en gångs skull hittade jag en hel del. :) Blev ett par mamma byxor och en tröja från H&M. Och en vinterjacka från Gina som jag hoppas kunna ha både innan och efter bebis kommit ut. (: Vi var också och kollade lite på Babyproffsen och jag tror jag hittat en skötväska jag vill ha, inget märkvärdigt men den varkar få plats med lagom mycket saker och hänger superbra på vagnen, hoppas kunna ta en tur dit snart igen och ha med vagnen så de kan bli nya hjul på den, hoppas bara att de nya hjulen passar på vår vagn ! :) Men jag håller tummarna!!! Mamma bjöd också på mat, alltid gott och trevligt att bli bjuden :D

Tröjan, bild från H&M.se
Byxorna, också från H&M.se
Skötväskan jag funderar på. hitta en annan snygg, som nog var snyggare men tyvärr skulle den utgå som svart och den hängde inte på lika bra.. Får sen vad det blir för någon :)
JAckan från Gina, hoppas den går bra i vinter.. Magne fick iaf rätt stor plats och de går att dra åt i midjan vilket är bra

15 veckor.. :O

De är bara 15 veckor kvar nu tills lillen ska titta ut.. känns helt konstigt vad fort tiden går, vart tar den vägen?? Viste de kommer hinna hända mycet på 15 veckor men 15 veckor mot 40 är ju knappt något haha ! Tänk att vi ska bli en familj då.. vi ska bli tre (och en kisse, han får vi inte glömma) ;)
.
.
.

hejhopp tjockis !

Nu börjar det greja riktigt mycket där inne i magen !! Så roligt så. :) Ska bli spännande när den lille/lilla vill titta ut fär i vinter... men till dess får livet rulla på som vanligt ;) Satt nyss å titta på bilder från studenten å lite innan, vad smal jag var !! Så ska jag fasiken se ut till sommaren igen.. (HAHAHA) önska mig lycka till.. tror inte den chansen är så stor men många promenixar med bebis så går det nog. :) Dock inte tills nästa sommar men. Nu ska jag bara njuta av att äta precis vad jag vill... nästan. (:
Går inte lägga upp någon bild så får bli ett utan.. som valigt^

Måndag förmiddag (:

Har sovit så dåligt i natt.. vaknade runt 4 tiden och somnade väl vid halv tolv? Drömde iaf att vi hade två kanibaler i lägenheten.. så man kan få ihop det ! Det var dock inte s roligt att ha dom här på besök haha.. När henrik hade åkt iväg till jobbet lyckades jag tillslut somna om men vakna igen vid 7 tiden av ett sms... suck ! lite innan 8 gav jag upp å gick upp... Hade lust att börja sy täcket till barnvagnen men då var ju såklart inte tygaffären öppen fören på onsdag så då blev inte det heller gjort.. så nu sitter jag här å fördriver lite tid innan de är dags för jobb... Skulle ju köpt tipex också när jag var vid affäen viste att det var något jag glömt :(
RSS 2.0
RSS 2.0