trött...

känner mig konstant trött. kanske kam de vara de tidiga uppgångarna, ca 06,30 varje dag. och ändå kommer vi i säng runt elva. vilket gör att jag ligge i soffan halva morgonen och väntar på att lillfis ska bli trött. känner mig också "tjock i näsan" som at de är svårt att andas där... som allergin kommit tillbaka. men förmodligen är de bara en blandnng av lucas förskylning och extremt dålig kondis som borde ta tags i.. men som heller inte blir av eftersom jag vilar första sovningen sen plockar lite nästa... sen himmee man inte mer. är sjukt mycket som behöver göras. men jag håller tummarna på att de blir bättre när rummen är klara. då får vi.mer tod på kvällarna att.hjälpas åt och gå promenader ;) men nu ska fläsket bort!!! inga kakor eller andra onödigheter.. och promenad varje dag till en början.. 3kg plus över sommaren.. not funny!! men ingen ide att klaga och inte ta tag i det så de ska nu bli av.

trött...

känner mig konstant trött. kanske kam de vara de tidiga uppgångarna, ca 06,30 varje dag. och ändå kommer vi i säng runt elva. vilket gör att jag ligge i soffan halva morgonen och väntar på att lillfis ska bli trött. känner mig också "tjock i näsan" som at de är svårt att andas där... som allergin kommit tillbaka. men förmodligen är de bara en blandnng av lucas förskylning och extremt dålig kondis som borde ta tags i.. men som heller inte blir av eftersom jag vilar första sovningen sen plockar lite nästa... sen himmee man inte mer. är sjukt mycket som behöver göras. men jag håller tummarna på att de blir bättre när rummen är klara. då får vi.mer tod på kvällarna att.hjälpas åt och gå promenader ;) men nu ska fläsket bort!!! inga kakor eller andra onödigheter.. och promenad varje dag till en början.. 3kg plus över sommaren.. not funny!! men ingen ide att klaga och inte ta tag i det så de ska nu bli av.

Tapeter!!

Tänkte jag kan visa vilka tapeter det blir. :) I Lucas rum blir det elefanterna!!! Älskar dem ! Hoppas de blir lika fint som jag föreställt mig. Visar bild när det är klart!
ocu i vårat sovrum blir det en blommig fondvägg över sängen med en nästan naturvit färg på de övriga väggarna. Ska även köpa lite nytt på ikea snart, garderober, bokhyllor, vägghyllor mm. Så hoppas det blir fint och mysigt i våra sovrum nu!!!

gammal ....

jag känner mig så gammal... som attlivet rullar iväg utan att jag hinner med.. Jag är vuxn nu... med icakort, körkort, bil och inte bara de utan kombi!!! sambo, barn och hus... vart tar tiden vägen?! varför måste de gå så fort? känns som de vr jätte längrsen jag var tonårng å slarvade runt på nätterna och spana killar, nu spanar jag barnvagnar... vist tiden har sin gång men just ikväll just nu känner jag för att vata liten en typ 16 år... spana ÄLDRE lumpen killar (som ett exemel. är inte ute efyer ny kille ;)) tramsa med mina kompisar.. men skulle jag göra detta idag är denästan "vuxen på stan-varning" känns de som... tro nu inte att jag inte gillar nutt liv å ångrar beslut men ibland kan man vilja mycket på en gång så hjärnan går på högvarv och behöver lastas av.... å studenten alla underbara vänner där... sånna tankar får mig att vilja plugga å få tillbaka någon form av studentliv och ungdoms känslor i mellan åt.... därför är barnvakt skönt någon gång så man kan bara vara 21 för en kväll... saknar också min krop å form... nu är jag inte alls nöjd.. vet inte om jag någon mer gång kommer bli de.. känner nug också rädd för framtiden men på vad gur eller varför vet jag inte. missförstp inte detts genom att tro att jag ångrar L för de gör jag inte... men iblnad måste mn bar få skriva för att fp ut lite tankar som just ikvöll handlade om tid och ålder.......

Förslag...

På vad jag kan skriva om? Dagarna ser ungefär lika dana ut och jag vet inte riktigt vad jag ska komma med. :P 
 

Gravidfrågor (Som aldrig blev färdiga, men bättre sent än aldrig... eller?!)

Hur gamla är ni, du och din kille? Nu är vi 21 och snart 23. (då 20 och 22)

Hur fick du beskedet att du var gravid? Mensen var försenad och jag kände på mig att de kanske kunde vara så.  Men hade en väldig mensverk så någonstanns tänkte jag, mensen är nog bara sen.. men orkade inte vänta längre så cyklade iväg och köpte ett test. Och lika fort som kontrollsträcket kom upp kom även gravidsträcket!

Vilken vecka var du i då? Vecka 4 eller 5 tror jag..

Hur reagerade du när gravtestet var positivt? de var många känslor!!

Hur berättade du för din pojkvän att du var gravid? H jobbade så ringde honom på jobbet....

Hur lång tid tog det för dig att bli gravid? jätte fort!!!


Var du orolig för missfall?
 Nej inte speciellt. Jag tänkte att de föds väldigt många barn varje dag, varför skulle just vi få ett missfall?

Vem i er närhet fick veta nyheten först? Emma. Och min mamma. 

Hur gick ni ut med det officiellt? Först berättade vi för släkt och vänner. och när ultraljudet var gjort la vi ut det på fb. 

Känner du dig redo att bli mamma? jo.

Hur känns det att ha en bebis i magen? Det var mest overkligt!

Hur mycket har du gått upp i vikt under graviditeten? Jag gick upp ca 30 kg. 

Cravings? Nej hade inget dirket så, men tyckte att lax och färskpotatis var himla gott.

Gravidkrämpor? Dålig hy. och på slutet havandeskapsförgiftning!

Har ni planerat några namn? Vi hade inga förslag dirket och tillslut gav vi upp och tänkte att vi får se vad det blir. Men vi hade ett tjejnamn vi gillade. 

Hade ni lätt för att komma överens om namnen? Ja

Vad tror ni att det blir, en flicka eller en pojke? Vi trodde på pojke.

Hur länge ska du vara mammaledig? Får vi se. 

Ska ni dela på föräldraledigheten? JA vi delar på den nu. 

När är bebisen beräknad att komma? HAn var beräknad till 30 dec. men kom den 14 december 2011!

lite nytt

var i skövde i eftermiddag och idag blev de lite nytt till Lucas. även fast de är väldigt snabba besök när man är där med henrik vilket jag tycker är fruktansvärt trist men de var inte de jag skulle slriva om. blev en höstoverall. hade egentligen tänkt mig en windstopper men de fanns ingen så fick bli en i fleece. (blev den jag tittat på men trodde den var windatopper /softshell) jaja de blir nog också bra till hösten hoppas jag!! även tossor i mjukistyg som han kan ha till jackan innan de är dags att ta till oven. även en body blev det. så nu.är vi redo för de första höstdagarna. men denna sommar i tankarna kan ju hösten komma fortare än anat ;) hade ju egentligen tänkt väna till ullared mennså svårt när man inte kan testa så nu har vi något att ta mått ifrån så vi vet storlekar. Men de vi egentlugen skulle ha var ju leksaker så de blev de tre nya. och vad dyrt de är med leksaker då köpte vi ändå bland de billigare. men får även där bli fler i ullared men de han hade tappa han fort intresset för så nu hr v fler som spelar och grejar ;)

helt slut!!

jag känner mig helt slut. sådär så man inte orkar mer än att ligga i soffan... efter två extremt tidiga morgonar med krångel redan kvart i fem .... vill bara få sova idag år en såndär dag då ingt får gå emot. de orkar jag inte. och en mega gnällig beebis har jag också. passaf jääääte bra hoo med en överträtt mamma. :(

Emmaljunga 2013!

Nu är katalogen för 2013 ute. Har kikat och självklart blev jag sugen.. :D Vill ha en nitro.
fanns också en ny vagn monkey, som enkel vagn var den väl sådär snygg men som dubbel helt klart snyggast av alla! Och ser ut på bilderna som den skulle klara de krav jag har på en syskonvagn (utseende)
Men behöver ju bara enkelvagn, så Nitron ligger fortfarande på vill ha listan !! :D Synd de är så dyrt....
Men hade jag vetat lika mycket om vagnar när jag var gravid som ny hade jag nog köpt en ny!!
Provkört runt runt runt i butiken ! Men vill ha kvar crossen också men tycker den ser gammal och "slapp" ut..... jaja.... Får väl hoppas de rear ut 2012 vagnarna ;) haha !!

Napp!!

Efter 7 månaders försök med napp... utom några lyckade försök, har han idag haft napp i stort sett hela tiden! i natt också. Skönt att mina bröst fick vila !! 
 

LLA

Lars Lucas Adolfsson
 
Jag ska hålla dig min kära,
jag ska trösta dig och bära.
 
Se till att du är trygg och varm,
när du sover på min arm.
 
Se till att du är glad och mätt,
i lugn och ro du somnar lätt.
 
Jag ska alltid finnas här för dig,
komma när du behöver mig.
 
Låta dig leka,  växa, finnas till,
leva livet som du vill.
 
Prova saker du aldrig gjort,
du ska se att du lär dig fort.
 
Jag vill ge dig både hav och land,
mitt hjärta har du i din hand.
 
Min kärlek, den är stark och sann,
Tänk att just vi två fann varann!!
 
Jag älskar dig, min lilla skatt,
föralltid både dag och natt.
 
 
 
 
 
 

kan inte sova....

de är ju hemskt att inte kunna sova.. har nu legat här i snart två timmar.. suck. hopplöst att jobba kväll till tio och sen gå hemx och sova. inget mer kaffe på kvällen för mig iaf.... suuuuuck!!!

Måste få klaga lite!

Lucas har nu gnällt och skrikit i 2 timmar och 20 minuter... jag är helt slut i öronen på detta gnäll. Fy för tänder !! Utom när jag gått runt och bärt honom... jätte snabbt mellan varven har det gått att sätta ner honom, gå på toa, bära, sätta ner, sätt i linser, bära, sätta ner borsta tänderna..... SUCK!! Nu somnade han äntligen så skajag ta hand om disken... å tvätten, klä på mig och köra på cross trainern... undra om man hinner allt det? Tveksamt ! Dessutom har han bitit mig så hårt i ena bröstvårtan i förrgår natt att jag är helt öm i hela bröstet... De gör sjukt ont ! I natt fick han äta lite på det iaf bara för att de blev fullt men då gjorde det så ont att jag inte kunde sova! Nu känner jag för att sluta amma! De är inte kul när man ska ha ont i flera dagar.... De här "i början amningen" som gjorde ont är ju ingenting mot detta...... Fast det är smidigt och mysigt men flaskan är för tillfället mysigare!! Jaja, gnälligt inlägg men älskar ju lille Lucas massor ändå, ibland blir man bara sååå trött! 

Kram på er !
 
RSS 2.0
RSS 2.0