Dålig på att skriva känner jag...

Tyvärr räcker tiden inte riktigt till, och så skulle jag försöka skriva från mobilen men får det inte att funka så typiskt. Så detta kan ju bli en liten blanding om allt och inget som händer. :) I lördas upptäckte jag att Lucas fått sin första tand och idag nr två. Stor kille nu!! De är pytte pytte små än men ändå. :) När de syns mer ska jag allt försöka ta en bild så ni får se.
Idag har vi varit med "tant Amanda och tant Malin" (haha) De hade fixat present och tårta eftersom jag fyllt år... för en sådär 2-3 månader sen. Men malin har ju varit borta och den dagen innan resan vi skulle ses passa ju H på att bli sjuk. Hade nästan glömt bort att jag fyllt år haha :D Men så snälla mina kompisar. Fick ett fint fat och god hallontårta. Tack tjejer. :)
Nu ska jag byta blöja..... Hejsvejs

Morsdag

Min första morsdag. :)
Jag fick en merciask och två trisslotter, vann tyvärr bara 25 kr. Hade ju velat vinna iaf 1000 kr som jag kunde shopat lite nytt i garderoben för.. men men. Så nu är jag fråga, ny lott eller spara 25??
Förövring var de ju babysim. Kommer dit och ledaren har ingen nyckel till bassängen eller vet ens om de skulle vara.... Allt hon tjatar om är några jäkla papper.. Har inte betalat 600 kr för ett par papper..... ÅHH!!!

någon som vet varför jag bara kan skriva i överskriften från mobilen?!

babysim

bjuder på en bild från babysimmet. :)

Till Gösta.

(eftersom detta är min blogg bestämmer jag innehållet, så detta är ett brev till min katt. tyck vad ni vill eller skit i att läsa, här bestämmer jag!)
.
Hej Gösta
känns så tomt utan dig här, att komma hem utan att mötas av en kissekatt som hoppar in i bilen.. Var nyss ute och tände ett ljus hos dig, men känns konstigt att stå där och prata, därför skriver jag här. Du är ju katt så du kan säkert inte läsa. men nu är du min kattängel och kanske kan du läsa nu?! Pernilla hade berättat för Linus och Signe om dig, då säger Linus att du är i himlen nu och tittar ner på oss. Vi får hoppas du har det bra i himlen. Känns skönare att tro att du är där, att du är min skyddsängel... och har det bra! fångar massa möss och annat skoj. har någon som tar hand om dig.. kanske en snäll gamal tant? och att du har det bra nu när jag inte fick ha dig kvar... Jag vet iaf att du trivdes med att få vara ute. och jag saknar dig. Hoppas du kan se hos, kanske kan du läsa mina tankar... vi kan ju iaf hoppas att man inte får hicka av att bli tänkt på för i så fall är det synd om dig.- för jag tänker på dig nästan hela tiden. Var hemma hos Willy med familj idag.. kallade willy för Gösta flera gånger.. känns jobbigt att veta att jag aldrig mer kommer få ropa Gösta när jag ser sig å de kommer en fin katt som lyssnar på de... Du är saknad hos många... Ha det bra älskling!
.

Gösta <3

Kan inte somna, bara tänker på dig min katt. Jag vill så gärna ha dig hos mig, brevid mig i sängen som jag brukar. Jag vill ha alla mina tre killar hos mig. men nu saknas en. I stället sitter jag här, medan de andra två sover med tårar i ögonen och tänker på dig. När jag tittar ut genom fönstret ser jag ett ljus som brinner hos dig. Kunde man spola tiden tillbaka hade jag sett till att du var inne natten som var.. då hade vi alla tre kunnat sova nu, tillsammans. Istället sover du där ute, ensam. Men de var ju där du trivdes alra bäst. och speciellt med lite sälskap av oss. Då stilade du och visa allt du kunde. Du var så fin ! Detta skulle ju bli din dröm sommar. Din sommar som fri, som ute katt. Istället ligger du ner grävd i jorden. Och ett tomrum du lämnat. Det är helt otroligt vilka känslor man kan få för ett litet djur. Men du var ju en del av oss, av vår familj. Ingen katt kommer vara som dig.. Jag kan ersätta ljudet av knalor och knastrar, grusiga tassar och ett spin men de är ändå inte DU! Önskar du kunde läsa detta. Men jag hoppas u förstår ändå vad jag tycker om och saknar dig !

Vila i frid! <3

Gösta 100526 - 120515
.

.

.

.

.

.

Du var så fin, rolig och underbar.
Skönt att du trivdes och fick vara ute precis som du ville den sista tiden,
men jag hade önskat att jag hållit dig inlåst igår.
Fast man var arg på dig ibland och sa att du var knäpp så är du ändå MIN bästaste bästa katt!!
Jag saknar dig så,
Önskar jag hade mer tid att ge. Men jag hoppas du förstår.
Och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Jag älskar dig min fina katt, synd att du inte fick bli äldre!!

5 månader.

Idag är min fina underbara son fem månader. KAn inte fatta vart tiden tagit vägen, de går så otroligt fort. Det är jätte kul att se hur han utvecklas och lär sig nya saker varje dag. Men sammtidigt blir man lite rädd för tiden.. De går nästan lite för fort. De är konstigt hur det kan gå så fort men ändå kan en dag kännas sååå lång. :) JUst nu ligger guldklimpen och sover så sött.
Mitt hjärta, Mitt liv <3

Underbara vän!

Träffa Emelie igår, de är alltid så kul att träffa henne, de är så enkelt och kravlöst! :) prata gamla minnen, inte annat än man längtar tillbaka en smula till denna tid. Dessutom fick vi tag på en gamal låt. Så jäkla kul att höra den. Tack snälla Amanda! (om du läser detta) Men vi kom också fram till att de fanns ett gammal klipp och en filmsnutt vi gärna ville se. men de kommer nog inte ske.. :/
.

Sittdel..

Ja på måndag var det dags att byta till sittdelen har vi kommit överens om, undera om jag kan skjuta på det lite till.. får ju sån ångest över att de går så fort!! :) Då blir Lucas nämligen 5 månader... och vår liggdel går bara upp till 6 månader om man läser om den... eftersom vi har en City korg. Egentligen spelar de ju ingen roll men min lilla bebis i sittdel, neeeej!! :( Just nu skiftar vi lite. är det sovsyfte med promenaden är det liggdel, är det vara vagen syfte blir det sittdel... haha!! :)
Hejdå lilla liggdel!
Hej sittdel..

minns ni?

att jag prata om en tavelvägg?? Nu har korten kommit och satts in i ramar och upp på väggen! Jag blev nöjd. lite mer personligt då, med kort på vår finaste!
En tavla hamnade tyvärr på golvet under uppsättningen så får köpa en ny ram men tills vi kommer till affären får den sitta kvar. :)

Suck.

Skulle sätta upp tavlor de skulle jag fixa.. jaha?!?! Och vart fan är borren jag ska ha? och vilka spikar ska användas?? Ger upp. då ska man märka kläder, men vart i helvete är pennorna?!?!?! Och dessutom är de någon som alltid tjatar om att saker ska tillbaka till rätt plats men de gäller vist bara mig. upp pakade påsar och damsugare ligger slängda på källargolvet jaja.... RÄTT PLATS?! NOOOOOT!!!! Och när tänkte han sluta jobbet idag då? Ingen som vet ingen som veeeet... Så ger upp denna dag och har väl tv maraton som vanligt, Ibland är de underbart att vara mammaledig.............................................................. Solen skiner men jag är bara inne. Jo, jag vill inte gå på promenad själv i skogen men annars f¨år jag ta bilen... ska jag göra något hemma hittar jag inga saker. Livet leker !! Posetiva klubben här ! SUck Suck Suck. Och kl är inte ens elva än och jag längtar redan efter en ny dag.

Det vackraste jag vet..

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.
.

Igår gick nattningen bättre än på länge!
Han somnade ju visserligen i vår säng men de är ju inte på promenad i vagnen iaf,
utan i rätt rum iaf, ett steg påväg. 
Han var nog ganska trött igår kväll också, han sov bara en bra sväng på förmiddagen i bilen, sen blev det babysim. 
När vi kom hem vilade han i vagnen men sova var det inte så mycket av. 
Vid 7 tiden var han jätte trött. och vi lekte och lekte, var jätte trött i armarna kan jag säga ;) 
Sen blev det gnälligt!! :) Då fick de bli ett bad till. Men en inte helt nöjd kille. 
Strax efter åtta somnade Lucas brevid mig i sängen. Utan skrik ! Så skönt. och dessutom sov han till strax innan åtta på morgonen de trodde jag inte :) Min duktiga kille !
.

farlig barnvagn!!

tänkte bara varna för en barnvagn jag hörde var farlig ifall någon som läser min blogg har en sån, eller tänker köpa/sälja en. tyckte själv den var fin och verkade bra. till bra pris men efter att ha läst dålugt om sittdelen ändrade jag mig. tur de!!
märket heter nowalex förredetta focus.
läs mer här.
http://www.konsumentverket.se/Nyheter/Varningar/Varningar-2011/Barnvagnen-Nowalex-Comfort-aterkallas-fran-konsumenter/
.

Nu var helgen över..

En långhelg är ju inte fel då och då. :) Tänkte jag kunde skriva om helgen...
Fredagen tog vi det bara lungt. Väldigt skönt de också iblnad. eller kommer inte ens ihåg vad vi gjorde haha !
Lördag: Fixade vi lite ut och sådär. Jag beställde kort som jag ska göra tavlor av hoppas de vill vara med posten idag!! Gick också å vänta på ett sms som skulle innehålla "vi fick en...." "kl....föddes vår...." osv. men inget sms dörk upp. Men vi får se, ut ska den ju. :) 
Senare på kvällen blev vi bjudna på grillat hemma hos Jonas och Louise. Trevligt! Och killarna skötte sig vill jag minnas. Inte lika stor skillnad på dem längre, utom att Max kan mycket mer, men jag menade på längd och vikt nu. :) God mat och trevligt sällskap var det.
Söndag: Först en liten promenad i fina vädret, sen babysim, köpa ramar till mina tavlor, och fixa lite. Sen iväg på kalas 1 timme sena. JAg hade fått för mig de började kl 18. Men de var kl 16. hade till och med skrivit rätt tid i almenackan, och henrik sa att de var väl kl fyra? Men jag var så säker på att de var kl sex. Fy vad pinsamt de var när de ringde sen... En något gnälligare Lucas under kalaset. Så efetr några timmar fick vi åka hem.
Måndag: En pigg och glad kille, Vi kollade på ny soffa och lite andra ärenden. Och vid 4 tiden kom Robin bella och lilla Svea, och Kai och rickard. En väldigt gnällig Lucas var det hela kvällen lång lite jobbigt när de håller på så när inget hjälper.. så stressar man upp sig och det blir ännu värre. Men de gick ju bra ändå. De är ju inget man kan göra.... :)
Tisdag: Igår bestämde vi oss för en hemma dag. Planderade ett träd, hoppas de är rätt sort nu bara haha ;)
.
FRÅGA OM KATT?!?!
Någon med djur som läser? Vad är det för fel om en katt (varit ute katt sen dec.) Kräks flera dagar i rad? Ibland är det knalisar som kommer upp. ibland gräs (de är väl att de vill spy) och nu hittar jag en vattnig brun sörja.... Han leker en hel del med kopparormar (TROR vi det är) Men vi vet inte......
RSS 2.0
RSS 2.0