Bm besök v 39+3

Allt såg bra ut med bebis och mig. Fick en hinsvepning idag får se om de ger resultat... Har kommit några lite starkare förverkar efteråt men kan ju vara för hon varit där å pillat och som kommer försvinna. Det började iaf bli redo så hon trodde inte de skulle bli tal om ignångsättning pga att den legat för länge. (Men dåligt minne som jag har, märker jag) så minns jag inte riktigt vad hon sa om tappen osv men hon kunde känna hinnorna å att de inte var något fortervatten mellan dem å huvudet och även huvudet gik känna... betyder de att de öppnat sig? Är så dålig på att fråga när jag inte vet riktigt vad jag ska fråga om. Har aldrig gjort detta och vet ju inte vad jag ska förvänta mig eller fråga och kanske är min bm dålig på att informera? jaja Sak samma... Inom 2 veckors tid ungefär kommer vi vara 4. Hur sjukt känns inte det?! 
Gud så liten å vad fort man glömmer hur små de var !! Min älskade lilla unge! Som nu mer är ett busigt älskat charmtroll!! :) Men så liten på kortet.. tänk att de är min Lucas som ligger där! Och tänk vad stor min lilla kille kommer bli över en dag snart...!! 

Pojke vs flicka

Pojke
jag
Anna
Mormor
Madde
Robin
 
Flicka
Henrik
mamma
morfar
Nirro
Bella
Johanna
Pernillas mamma
Elizabett
Emilia
 
(kommer inte ihåg nu vad alla gissat som inte gissat datum för bara det jag skrivit upp men detta är vad jag minns... lägger till ju fler jag kommer på) 
 

gissas dåligt.

 
 
et gissas dåligt på när bebis kommer. Men de datum som är gissade är:
Anna-11/4, pojke
Min pappa-14/4
Hernik och min mamma och Elizabette-15/4, flicka alla tre vill jag minnas
Frida- 16/4
Tove-20/4
Nirro-21/4, flicka
Emilia-22/4, flicka
Bella och Johanna-23/4, flicka
Pernilla, 24/4
Robin-25/4, pojke (lite osäker men har för mig de var Robin som trodde 25)
Jag-1/5, pojke  
 
Men vi får se. Hoppas Anna har rått för jag har tröttnat på att vara gravid. Men om de blir pojke eller flicka spelar ju självklart ingen roll. :) 
 
Förövrigt ni som lagt till mig på instagram vet inte om ni sett här eller hittat mig ändå men har ni inga bilder på er eller givna namn så skriv gärna vem ni är för att bli godkända. Sen tycker jag de är trist med folk som inte delar något om sig själva och bara kollar på andras. :)

dagis, bvc, provtagning, 14dagar...

Idag efter jag lämnat Lucas på dagis tog jag prover så jag skulle slippa de i morgon innan mvc. Tycker verkligen bebis kan komma nu har tröttnat på att vara gravid. Så för en gångs skull känner jag mig inte orolig för äggvita/högt blodtryck.. vist vill man ju vara frisk å skulöe tycka de var kul att få verkar hemma osv men är ändå bara 14dagar till bf. 38+0 i morgon så skulle de visa havandeskapsförgiftning tror jag ändå de sätter igång de direkt?! När de är så långt gånget finns de väl absolut ingen anledning att vänta? Har iaf varit gravid längre nu än sist... och är så otroligt nyfiken på vad de är föt filur där inne. Pojke/flicka? Träffa också Lucas bvc sköterska å fick tid å kolla hans hud idag så när jag ringde dagis å sa att jag kom tidigare trodde de vi var påväg till kss. ;) men icke då. På bvc gick de bra.  Fick läkartid på torsdag får se om de vet en bra salva eller om de blir remiss till hud. Men hoppas nästan på remiss direkt s man verkligen kollar upp men annars är de väl bara testa å ringa igen... stackarn har så torr hud å när vi testat många olika krämer å oljor får han efter 2 dagar prickar. Nu sista tiden har vi blandat vitt vaselin med locobase gick en vecka sen kom prickarna... de var det bvc rådde till.  Ska iaf fortaättta smörja med detta fram till torsdag. Då huden iaf blivit mjukare.. När vi ändå var där passa vi påbatt väga å mäta. 13690g 79cm lång. Han blev iaf godkänd ;) Har också varit på första samtalet om Lucas på dagis. Och de verkade gå bra vad jag förstod. Nästa gång de är dags har vi kanske två dagisbarn och jag jobbar.  Men men dit är de långt. 
Bild på coolingen från i Lördags då vi var i skövde! ♡
 
RSS 2.0
RSS 2.0