gud vad jag klagar..

Känner att jag förtillfället mest klagar när jag väl skriver något... Men kanske är då jag känner behov av att skriva av mig lite i min "dagbok"... Lucas är fortfarande inte helt piggelin.. eller lite hängigare och dålig matlust stackarn. känns ändå skönt han har endel att ta ifrån så han inte skulle bli heöt undernärd... och inte nog med de har en mamma som inte orkar med att ha ony längre vilket resulterar i mindre lekande. skulle så gärna vilja ta en promenad i detta fina väder men när till och med ta på strumporna är en utmaning känns en promenad väldigt långt bort. så tycker bebis kan komma nu!! Är ändå i v 36+1.. Så allt är ju i stort sett klart.. och kännslan just nu är att jag aldrig mer vill bli gravid. undra om de kommer glömmas bort sedan? Är ju trotts allt väldigt underbart med de små liven. men 2-3st räcker tycker jag. helt ärligt förstår jag inte familjerna i familjen anorlunda. hur orkar man och hur hinner man med alla? Jag har ju dåligt samvete över att jag inte kommer ha samma tid med Lucas sedan. även fast jag tror de är bra för barn att få syskon om man kan välja. :) tror att de kan vara roligare att ha någon att leka med än att bara leka med mamma å pappa vid de tillfällen de inte går träffa kompisar. .:)

underbara älskade!

Tänk att jag hade sån tur och få en så fin och underbar son.

foglossning...

Blev ovanligt tidig uppatigning här idag. redan runt halv sju var vi uppe. så hela boliboma har vi tittat på. foglossningen från h*lvetet håller i sig.. inte de roligaste med en ettåring tur han ändå är snäll mot sin mamma å lite slö över gårdagen. men ändå rätt pigg så förhoppningsvis var de inte magsjukan som hittat hit utan lite mkt badvatten!! Men väldigt mkt tankar i natt plus foglssning gjorde att jag inte sov mkt alls. så längtar verkligen till lilleman vill sova middag.. men de lär ju dröja iaf två timmar. så tråkigt när man har så ont att man inte orkar med sig själv. känner mig som en världelös mamma idag.. men far i huset kunde inte vara hemma tydligen... så är väl bara göra de bästa av det... och hoppas de slutar göra ont snart!

de blie inte alltid som planerat.

Började dagen med att vakna upp av ett katt bråk. grannens katt försökte ta sig in genom vår lucka igen... som var öppnad då kissen tappade sitt magnet halsband. åh! Blir så trött på att den katten försöker flytta in här.. våra nissar har inte eller gillar inte denna nisse! jaja, hur som helst bestämde vi oss för att hitta på något idag å tänkte att vi åker å badar en sista gång innan bebis kommer. sagt och gjort. Lucas var så glad å busig i vattnet. han gillar det verkligen. mitt hjärta!! Sen skulle vi gå och äta mat på en kinaresturang. Men Luvas ville varken dricka eller äta.. inte likt honom. Henrik hämtade mat först, Sen gick jag iväg å medan jag är borta.. någon minut? Har Lucas börjat kräkas... ut på bordet, golvet, sig själv och stolen... Stressad mamma som ttcker så synd om sin älskade som. samtidigt som jag försöker torka så gått de går... och ser att L har kräks överallt och vi har inga extra kläder. fan! Panik. springer (läs joggar haha) höggravid ut från resrurangen å å ska köpa kläder samtidigt som henrik är inne på toan å sköter Lucas. springer förbi Lindex oxh de är syängt. hinner tänka är hela stan stängd redan? Vart fan får jag då tag på kläder? Stackarn kan ju inte gå naken!!! Men hm var öppet. får tag på en tröja och byxor. och en extra kasse tigger jag till.mig. skyndar ut å kommer på en handuk vore bra. in på hemtex å köper första bästa handduk.. och springer tillbaka till resturangen där vår mat står på bordet.. Lucas å Henrik är på toan.. och jag skyndar mig torka upp resten på golvet... Trodde jag var tresstålig men tydligen inte ?! Vi bad om en låda å fick ta med vår mat hem iaf å behövde bara betala för en buffe och vår dricka.. Men de blir inte som.man tänkt alla gånger med barn.. stackars stackars min älskling. men lite synd om de få stackars gäster som åt på restaurangen men inget att görs åt... vi skyndade oss så mkt vi kunde. Nu är de bara hoppas de var allt och att han piggnar till. får hoppas han drukigt för mkt vatten... nu sover han och de var varit lungt sesan dess. men jag har så fruktansvärt ont i fogarna i fram av min joggingtur så får nog bli soffläge nu. skönt man inte är ensamstående då. snart ska vi väcka liten så han sover i natt.
RSS 2.0
RSS 2.0