de var längesedan nu ser jag.

Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om... vist de händer massor med barnen hela tiden men finns tyvärr inte tid att skriva om allt. vilket ju är rätt synd egentligen... Inte ens framkallat kort har hunnits med sen helmer var någon vecka.. illa!! Tänkte sätta mig med de en dag. är väl dags nu känner jag.. ja vad har hänt sedan sist då? En hel del!! Helmer har redan blivit 5 månader och är inte så liten längre.. eller beror väl påvad man jämnför med.. han rullar runt för fullt och är en oftast väldigt nöjd och glad kille som älskar när storebror busar med honom. men vist stämmer det att man inte har lika brottom med allt som smakportioner osv.. man har ju redan testat allt sånt en gång och upptäckt att de är smidigare med amning/flaskmatning. Amningen slutade tyvärr funka ganska fort. vilket jag nu känner att jag saknar. den närheten som bara kommer mellan just amningen men funkar de inte så gör de inte. De måste ju ha mat så är ju tur även ersättning finns. Helmer har fått smaka lite smakisar, som babygröt, banan, lite äpple, majskrokar och ytterpytterlite av vår sås.. tyvärr har han nog haft lite känslig mage för han blev mer gnälli efter han smakat men nu börjar det släppa men vi har som sagt ändå inte brottom. ser ingen anledning till det. Och Lucas lär sig också en hel del nya saker. kiklas är de nya. :) Är också en busig och glad kille för de mesta men här börjar det märkas att den egna viljan kommer mer och mer. han har fått sin mor och fars envishet som ju är både posetivt och negativt. även lite två årstrotts har kommit men de kan ju vara både charmigt och grymt stressande/jobbigt. När vi handlar vill han nu mer helst gå med en egen kundvagn å plockar i de mesta han ser. speciellt när vi kommer till godishörnan. Men blir också glad om vi ger något han får lägga i sin vagn!  Lillacharmtroll!! Men han har verkligen blivit barn!! VArt tog min lilla lilla bebis vägen egentligen? :) Tar efterr de vi gör gör han också ojoj vad han kan egentligen. tex vet han precis hur man använder topps. inte så bra egentligen tur han inte kommer åt dem (mer än bebistoppsen som också borde ställas undan men de är ju så stora att de inte går peta in i örat) Men de borde absolut ställas högre nu. Skruva i skruvar, hamra och såpdan vet han också hur man ska göra. hade han haft aningen längre ben hade han också klarat cykla på trehjulingen! Mitt barn kan snart cykla.. herregud!! vill gärna bussa, hålla och lufta lillebror och ser väldigt stolt ut när han få ha honom i knät! Dom är så fina mina pojkar! och i morgon är det dags för första förskolekortet! :) 
.
i går var vi på rockabilly fest. jätte roligt och bra ordnat. så skönt med tema på festen ocså så slipper man fundera över om man är rätt eller fel klädd. :) och pojkarna som hos mormor och morfar tror de är behövligt ibland å bara få vara utan att vara mamma och pappa ibland. Även om de frågas och pratas barn en hel del. Men de är ju inte så konstigt egentligen. Var iaf väldigt kul. ångrara att jag inte tog så mycket kort men får fråga runt bland mina underbara svägerskor om de tog nogra kort de vill maila över. Vore kul att ha. Men man kan ju intre springa runt å tänka på att ta en massa kort bara :) Man måste leva i nuet inte bara tänka tillbaka genom en massa fina vältagna kort istället för att varit där och då just när de hände ;) 
.
ojoj vilket långt och rörigt inlägg det blev men men så kan de bli när man ska sammanfatta 5 månader på väldigt få minuter. 
RSS 2.0
RSS 2.0