Lunar, kamrat och bdb....

Blev påmind av dessa gamla sidor... Lunar som kom först.. Vad man hängde där !! Kommer ihåg mina namn än de första var coolDolphine, _Hanna_91_ , och de sista Swee3t__ . Och man kilicka stauts poäng, fixa sin sida med en massa koder, sen kunde man skaffa pro och då blev de lättare och snyggare!! Och Lyckan när flaskan blinka grönt, hjärtat var rött och fötterna gula. De var Lycka de ;) haha!! 
Även denna gamla goding, kamrat... Där var jag inte lika aktiv men jag vet att jag hade en fejk sida. Om jag minns rätt tror jag också jag och Emelie hade en fejk ihop.. :P De var tider de haha !!
Även msn var ju mycket populärt ett tag..... Där man också "hängde" endel. Silverdröm vet jag att jag "hette" ett tag. Minns hur glad, nervös, spänd, lycklig man blev när någon speciell hade accepterat att man addat honom.. och när det dessutom börja blinka orange i nerkanten på skrivbordet så var de ju en total lycka ;) Msn höll väl dock i sig under en längre tid. 
Så fanns ju även denna gamla goding, bilddagboken. (Men den gamla bdb ska de vara)
Finns ju även kvar än iofs även om man inte är så aktiv men kul att kika in ibland på sina gamla bilder. heter förövrigt jooohannaa om någon vill kolla ;) Även här var ju lyckan stor när man fått komentarer på bilder. eller en liten späning och lycka var de ju när man såg att han med stort H varit här och smyg tittat!! Och första puss bilden var ju kul att få lägga upp och "skryta" med, den är ju iofs bortplockad nu men ändå haha!!
Känns lite som instagram är den "nya mordena versionen av bdb". 
Och sedan kom facebook och de andra försvann.... :) 
Så alla kära läsare, gamla som unga, vilken sida ger er lite exra minnen? Glada, roliga, ledsna eller tråkigt. De som ger mig mest nostalgi måste ju ändå vara lunar..... Min första sida och något speciellt över den ändå :) Sen är de väl lika bra att till lägga att alla bilder är från google.se
 
 
 
 

En solig sista semestervecka.

Ja, nu är henriks semester snart över och jag å lillfis är själva igen.. Men de ska nog gå bra ;D KOmmer nog kännas lite tomt första dagarna men sen kommer man nog in i det igen. :) Tänkte passa på att skriva om vår vecka lite. 
I Onsdags var Henriks mamma här och var barnvakt och vi gipsade väggarna i vårt sovrum. På eftermiddagen åkte vi hem till min mamma och pappa. Lånade båten, min bror och tog en sväng på vattenskidor. Vattnet var ju inte det varmaste men man fåpr väl passa på när man inte sett för mycket av solen. :) Sov över i deras husvagn. Under Torsdagen Gick vi en preomenad men vi fastnade både här och där för att prata, titta på kattungar och hus. Men de är alltid kul att träffa sina släktingar! :) Sedan tog vi en sväng förbi kinan och mormor och morfar som hade besök från göteborg så vårt besök var väldigt lägligt! :D Och på kvällen var vi bjudna på mat hos min farmor och farfar. Mysigt. Blev en riktigt hälsa på släkten dag! Bara mammas brors familj vi inte träffa.... När vi kom hem därifrån bestämde vi att stanna hos mamma och pappa ännu en natt så vi spelade spel en stund efter att Lucas somnat. På fredagen kom Nils och Johanna och Lilla Siri och vi tog vara på solen ännu en dag med skidåkning, sol, bad och båt åkning, Och grill på kvällen. Skulle även upp på allsången men kom när den var slut, typiskt! Så de gå. Vi åkte hem till N och J ist och spelade spel.. Var hemma igen runt halv 3... Inte varje dag hihih ! Men kul ! Lördagen blev en lugn och seeg dag då vi inte är vana att lägga oss sent. Och lite jobb på kvällen, och vilket åskväder det kom!!!! Idag söndag var Robin, Bella och lilla Svea här ! Kul Kul!! Verkligen synd att avståndet är så långt som jag sagt förut men man får försöka ses ändå. :D Nu ska jag fortsätta med Lucas mat. Tjingeling!! 
En liten Lucas på bara några timmar! <3

En massa mat....

När de bjudna gästerna fått förhinder och man missat sms står man här med en massa mat. Allderles för mycket för två pers iaf.... Blir till att käka lax hela veckan lång. ;) Som tur är kommer Hs mamma i morgon och ska vara lite barnvakt. då finns ju maten färdig. Och dubbel efter rätt till oss ikväll sitter ju aldrig fel. ;) Men de är klart hade ju varit roligt med sällskap men men bara göra det bästa av det!

Tapetre..

HAr lite beslutsångest... Har hittat Lite tapeter.. Några till sovrummet.. å en till Lucas men några som passar i bägge... är ju en stund kvar ;) Så kan ju hinna ända mig haha !!
.
Vårt sovrum förslag 1
Förslag 2:
Förslag 3: (Som fondväg, med blåa tapeter runt om)
Förslag 4 (också fondvägg):
Med denna tapet till:
 (inte riktigt så blå i verkligheten)
Till Lucas rum, förslag 1:
Förslag 2:
.
Den sista och den blårandiga passar ju i bägge rummen..... så svårt..... Den med elefanter vet jag inte ens vad den kostar, efter att ha sett priset kanske den inte alls är aktuell längre ;) 
Va gärna smakråd! :) Eller tipas om andra tapeter ni gillar. (Får inte kosta över 250Kr/rulle)
 
 

Städat och en liten gnutta sol..

Ja som rubriken lyder har jag städat hela dagen lång och soeln har visat sig, den har vi inte sett för mycker av här.. jaja. nu är de iaf så fint de kan bli här hemma för tillfället... de är rent iaf !! På Onsdag är tanken att vi ska sätta gips och flytta garderober.. Nu ska de fixas två sovrum ! :) Ett litet till oss å de större till Lucas. Man vet ju aldrig när nr två tänkte komma så då är de ju ett större rum klart så får de dela i början. Missförstå nu inte detta och tro jag är gravid för det är jag inte! :) men inom något år vill jag vara de igen. ;)

... de är frågan?!

ja idag prata vi lite om ifall vi ska bo kvar eller inte.. om vi bestämmer oss för att flytta tycler H vi ska flytta till annan ort... jag vet inte riktigt vad jag känner för de heller... sen lucas kom trivs jag bättre men skulle dock vilja bo I sammhället... de är där vi är så olika. vist finns de orter som är fina mysiga osv osv men då kanske man får bärja om på nytt i kompiskretsen, vist man kanske kännee något par eller så men kan ju inte hänga med dem varje dag ;) o vilken komun skulle de vara... säger inte att j en annan komun skulle vara dåligt kanske skulle blu toppen men vilken? hm... vi får se vad tiden kommer utvisa....

som vanligt....

som vanligt när jag ska jobba å gå upp tidigt har vi haft en underbar natt... men denna gång kan jag inte skylla på lucas som trotts ny säng, nytt rum och fem minuters metodeb skötte sig någorlunda okej... men för de första kändes de inget bra att sova där nere när han sov där uppe fast vi hade babyvakt. så sov på spffan men var så svårt att somna... är ju vann att ha honpm brevid mig. inte nog med dettq så kom vi som vanligt inte överens så blev lite bråk om "de vanliga" så vet inte vad jag ska göra,säga,tycka... orlar inte bråka så fort man säger vad man tycker men de måste man väl ändå få göra? och tydligen får man inte ångra sig å inse att man inte blev så nöjd som man hoppats på.. vi kommer ju inte komma någon mer stanns eb var sina lght utav dessa bråk känns de som... vilket vi inte vill. men iböand känns de som de skulle vara ända sättet att slippa dessa bråk å tjafs känns de som.... eller att någon av sig lägger sig men vem? vi vill HELT OLIKA.. suck!!

Mitt linne :(

Mitt nya favoritlinne har fått jävla fläckar på hela magen så de är förstört! de går inte bort. eller någon som har en merakelkur? :) Kände vilket dåligt humör jag blev på nu bara för det. Å H vill absolut inte åka till stan å kolla efter ett nytt så jag får väl göra de på måndag då..... Glad han kommer bli. NOOOT!! För han tycker jag har massa kläder. men de är skillnad på kläder å kläder så i morgon ska det städad kläder. BORT MED ALLT ag inte gillar. (okej, slänger de inte bara gömmer ifall jag skulle vilja ha något av de) wÅ FÅR HAN SE ATT JAG INTE HAR MASSOR, jag vill ha fina kläder... inte vad som helst men han fattar inte att man kan gilla att köpa det.... MEn jag tänker inte ändra på hela mug och bli någon jävlaskogsmulle som inte är jag!! Nu kände jag att jag blev lika sur på honom som de där jävla linnet!

Dagis, jobb och föräldraledigt !

Nu var planeringen av föräldra ledigheten klar... Kommer vara hemma med hjärtat tis-torsdag varje vecka fram till 1 mars 2013! Utom 5/11-14/12 då vi båda kommer vara hemma alla dagar i veckan å ha det mysigt! Gilla gemensamma dagar! Kanske inte roligaste tiden på året att ta ut dem på men de var ju vara gilltiga första året och vi har helt glömt av dessa dagar men man kan nog göra mysiga saker även i höstslask! Om inte annat är de ju roligare att vara hemma bägge två. :) När vi ändå satt å fyllde i allt hit och dit, passade vi på att ansöka om dagisplats! Från den 11 februari sökte vi (Inskolningstid dock på 3 veckor som är inräknade) heltid på dagis blir först från den 4 mars! Känns skönt att han inte kommer börja fören nästa år och lite in på det.. Så vi är ute i tid!! För först tänkte vi söka från Januari men de Blev Mars i stället, inte mig imot! :) Men ändå har vi dagar sparade som vi kommer ta ut senare, precis som jag ville ha det !

Emmaljunga City Nitro!

Emmaljungas City nitro har bitit sig fast i mitt hjärta. Vill ha Vill ha Vill ha!! Men så kommer de inte bli eftersom den andra halvan ej går med på detta köp då vi har en bra. Citycrossen som jag också gillar.. men den är från 07 å börjar se så sliten ut tycker jag.. men vill nog ändå ha kvar den som viter/skogs vagn.... Då de kan vara bra med riktigt fjädring och fyra hjul. Men får väl se om jag kanske kan få köpa mig en ny till nästa bebbe. Har jag fast jobb då så ska ingen hindra mig ;) När vi skulle få Lucas fanns de ju ingen fast inkomst och vi viste ju inte alls hur ekonomin med bebis skulle bli så de fick bli en från blocket. Men fin för att ha så många år på nacken!! Men mitt sunda jag tänker att jag kan göra mycket roligare saker med Lucas för dom pengarna nitron kostar men mitt "vill ha jag" säger något annat.......
 
 

Barnmorskan i east end

har ni sett den serien i svt? jag tycker den är sevärd. hur som blev en tjej av med sitt barn alltså bortadopterat. så hemskt. tänk om någon skulle ta en barn. fyfan!! hur som hln blec psykist sjuk å smoddet ett annat barn som låg ute och sov i son vahn. tänk att komma ut och hitta sin tomma vagn!! jag mår dåliht. :( inte nog med det så var de en som fick havandeskqpsförgiftning och både barnet å mamman dog. tror att jag först nu efteråt börjar fårstå hur farlig sjukdommen var. ooch varförkag fick ligga på sjukhus.. men jag hade ju en mild form men iaf. antingen ville jag inte förstå alltså förträngde. men jg tror jag kommer dörstp bättre om jah får de igen... jag får hoppas de iaf även om de inte är bra att stressa upp sig. men kan ju också vara bra att förstå allvaret i det hela!!
RSS 2.0
RSS 2.0