Tiden bara susar förbi...

I morgon är det redan november, vad tiden går fort !! Vilket menas att de bara är mellan 6-10 veckor kvar tills vår bebis är beräknad att komma. för att vara mer exakt 8 veckor men de är ju +-2 veckor i bebisleveranser... och iband mindre veckor kvar än man tror haha !! Jag jobbade också min sista dag idag på väääldigt länge. Kommer kännas bra konstigt att bara gå hemma måste jag säga.. Även fast de ska bli rätt skönt då jag känner mig tjock och klumpig för det mesta och inte blir man mindre orolig ju närmare det kommer man vill inte riskera något direkt.. I morgon ska jag nog iallafall ta tag i det tvättberg som bara växer och växer men som ingen tagit tag i... Sen kanske "höst städa" balkongen.... Något måste jag ju fördriva tiden med, men hels vill jag fixa i ordning alla bebisen saker men då kommer nog längtan bli ännu större så först i slutet/mitten på november ska jag börja tvätta saker.. Tror iofs inte bebisen kommer komma förtidigt men man kan aldrig veta speciellt inte när både jag å min kusin "ploppa" ut 5 och 8 veckor innan BF, då vill man gärna vara lite förberädd så man inte står där helt oberädd... :) Fast färdiga är vi ju.. är ju istortsätt bara tvätta saker som är kvar och köpa blöjor mm.. men de behöver man ju inte ha flera flera vecjor i förväg... haha !! (:

12 dagar kvar...

tills man ska ta en jätte lång semester haha ;) Känns konstigt men samtidigt lite skönt, och man kan planera sina dagar och bara invänta bebisen.. Frågan är väl bara vad man ska sysselsätta sig med varjedag....? :)

Sista dagen på v29..

..slänger jag upp en magbild, tror inte den växer så mycket tills i morgon haha !! Jag tycker själv inte att magen är speciellt stor men kanske har jag vant mig vid den?! :D
.
.

Fullt upp slutet av veckan :)

Tog en tur in till Skövde idag där jag träffade mamma. Måste säga att de var jobbigt utan kort.. tappade bort min plånbok i helgen så spärrade kortet och helt plötsligt dök plånboken upp haha ;D Så idag fick de bli kontanter och en massa tänkande ;) Nog om det. Jag köpte ett par nya höstskor. Jag gillar skor. och dessutom är ju det de ända som inte sitter för tait och sådära.. :) Annars blev det en present inhandlad och lite mat... trotts de upptäckte jag en massa saker som saknades i köket.. suck!!
.
I morgon blir det jobb mest hela dagen känns det som... Men men, pengar är bra!! :D De gillas. Gå hemma lär jag hinna med ändå.. (: Och dessutom går de ju snabbare till Fredag, får då blir det ullared och Ikea, som jag längtat efter denna dag och nu är den här ;) Får hoppas alla foglossningar håller sig borta bara så jag orkar med en heldags shopingrunda.
.
Lördag blir väl mest att plocka å fixa här hemma för att sedan gå på 20års kalas hos MALIN!!! :D Ska bli kul ! och sen på söndag avslutar jag veckan med lite jobb igen.. De är roligt när de händer saker. de gillar kag ! :D Ne nu ska jag nog gå å fixa mig klar för natten. God natt på er!! :)
RSS 2.0
RSS 2.0