nu åket!!

idag fick lucas sitt komande nya åk! lite liten än ;) men liten blir stor snabbare än man tror! och var ju rabbat idag! en grill, kläder och annat smått och dock bara följde med hem också ;)
kepsen fick Lucas av morbror. och solbrillor idag av mig. vi får hoppas kebsen passar till sommaren bara! :) Och brillorna. :D Fast fanns ju inga större till bebisar.. :) då blir det till barn och de blir nog väldigt stort!! :)

Trött trött tröööööttt

Så himla trött idag. nu sover äntligen lillkillen igen på första middagsluren om man skulle göra det samma?? De tycker jag låter väldigt skönt!! :)

Helgen....!

I lördags skulle vi bara åka till bröderna andersson och kolla på trädgårdsmöbler... hitta ingen så direkt som vi ville ha. SÅ hade mamma pratat om ett ställe i hjo som sålde ut med 40 % så vi gjorde en chansning och åker dit.. står och tittar på en grupp då ett par i 50-60 årsåldern kommer fram och säger att de har en sån grupp som vi tittar på ifall vi är intresserad så kan vi få köpa deras grupp med dynor och allt till ett mycket bra pris. Vi bestämmer oss för att köpa och de blev super bra!! Så tog vi en tur till hem och hobby där jag köpte lite piff... så nu är det bara grill som fattas innan vi är sommarklara ;)
Som vanligt blir de inga bra bilder när jag tar, eller rättare sagt de är svårt att ta kortet... (vi ska måla över det blåa!!!!)
Man kan enkelt göra borde större med hjälp av en inbyggd iläggskiva. väldigt smidigt!! Och så fick vi med två tillhörande klappstolar med dynor.. och två brasse stolar också med dynor och en annan uppsättning dynor att ha mer till vardags.
.
Och idag var jag på klädbytaredag med mamma i kbg, köpte lite sommarklöäder till Lucas, en lära gå stol som var uppskattat en stund förut för 30kr. :) Och en jätte söt "elefant gunghäst" Som står inne på hans rum. Så en bra dag även idag, men lyckade inköp.
Ser koncentrerad ut ;)

nu får de vara bra...

lillkillen hade strax över 39 igår också.. men idag på morgonen hade de iaf sjunkit till 38.. och senare på dagen var den borta har mätt 37 två gånger nu. så nu håller vi tummarna på att de är färdigt. dock är både jag oc L väldigt hostiga men L är mkt piggare idag de är verkligen skönt!! :)
saknar denna kula lite och.. var så mysigt att vänta och känna. första men absolut inte (hoppas vi) sista gången!! och nu är ju världens finaste kille här!! :)

Sjukdomstider?

Skrev ju för ett tagsen att vi hade påhälsning av magsjukan... blev inte mycket med den men i helgen fick vi påhälsning av förskylning och feber antagligen... Henrik var först ut.. och jag retades för att han var så sjuk... enligt honom själv... Idag vakna Lucas med 39.1 i feber. visserligen fick han sin första vaccination igår.. men han har sån host också så jag vet inte. Han kändes inte lika varm framåt dagen som tur var... :)
Hade mamma här en sväng, som tyckte jag såg feber rosig ut på kinderna men jag kände inget... Men har fått sån rethosta idag och efter en promenad började jag känna mig lite hänmgig.. tog en temp som visade 37,7 så vi får väl se vart detta slutar.. har ingen lust att vara sjuk så vi hoppas de inte blir något med detta och att min lille kille piggar på sig!

Lucas rum!

Fixade ju Lucas rum i helgen (bortse från de gula tapeterna) Och såhär blev det.. Lite svårt att få hela rummet på en bild så de får bli flera olika.. :)
.

Lucas rum!

har fixat Lucas rum idag. inte för han kommer att anväda det flitigt än men kul att fixa!! Målar om en stol bara när den är klar kan jag bjuda på en bild! :)

Sökt jobb!

Skicka in ansökningar till ett jobb idag. Får hålla både tummar och tår!! :)

dåligt humör...

idag känner jag mig bara på så dåligt humör, och de känns som vad jag än gör så blir det fel på något sätt.. tråkiga dagar!

dålig uppdat. jag vet...

är inte så bra på att uppdatera jag vet men idag, precis nu passar ja på. :)
först idag var vi med maxen och louise på "sångstund" i församlingshemmet. jag tycker nog babycafeet är bättre, eller mer anpassat till så små iaf. till lite större barn är väl de här också helt okej! efteråt tog jag en sväng till skövde, för att se om jag kunde hitta något för presentkorten jag fick när jag fyllde år.. hitta lite skaer men mest i de affärerna jag inte hade pkort på.... typiskt! köpte bla en ny skötvästa.. (läs vanlig väska som ska användas som skötväska) den vi hade funkade bra men den har sprukigt och jag tycker de ser såå trist ut!! valde en färgig nu till våren tyckte de var lite kul.. 99kr kostadfe den på stadium, men vi får väl se vad mannen i huset sänger.... hm..... men jag släpar ju runt på väslkan mest.. när han är pappaledig får han väl köpa en egen annars :) tänkte som så att de ändå syns att den inte tillhör vagnen så då kan den lika gärna skilja sig helt från vagnen. :)
.
i lördags hade vi dop också.. lucas skötte sig utmärkt! och tack alla för uppvaktningen av vår prins! orkar inte skriva om det men bjuder på lite bilder. :)
.
hahaha låter som jag är religös, sångstund i församlingshemmet och dop.. bägge i ett inlägg... men så är dock inte fallet.
.
Inbjudningskorten, Lucas fötter... men vilket suddigt kort.. aja... får la bli så då ;)

hur ska man göra...

känner att de där med skog inte är min grej.. lucas vill inte sova middag inne länge alls sover kanske 45 min osamanhängande i vagne kan han sova 2-3 timmar.. problemet är bara att jag inte gillar skog och runt vårt hus är det mest skog. vilket leder till att jag mest bara är inne.. kanske går en snabbis på 5 minuter.... och de blir inte mycket till varken frisk luft eller motion.. och de är trist att ta bilen för att ta en promenad.... men vi känner sååå oliak som detta... :/  ville bara gnälla lite... men får lite dåligt samvete att jag inte tar ut lucas i friska luften...

ja.. den dära magsjukan då....

..har hittat hit. jiiihooo!!!!
Nu har H fått magsjuka, vilken jävla sjukdom de är. Samtidigt som han fick det fick vi en klar vaken bebis så nu kan varken Lucas eller jag sova.. Jag vill bara hemifrån. men vart ska man åka liksom? vem vill träffa några som har magsjuka i familjen? men jag HATAR den sjukdommen. Jag HATAR att spy, jag hatar höra folk som spyr jag hatar allt med spya!! Jag klarar inte av det.....
Hur skka man då göra för att skydda sig mot den? och framför allt hur skyddar man en snart 3 månader gammal bebis mot det? går det? kan de få den? Hur vet man liksom?? Känns i vilket fall som helst som en vääääääldigt lång natt vi har framför oss... SUCK! :(

En fin helg !

Tog en tur till stan på förmiddagen och köpte lite nya kläder, blev något till alla i familjen idag ! :) Men när henrik köpt de han skulle ha, var han inte lika sugen på att kika runt längre. (han köpte först, i första affären) Men jag SKULLE kolla lite till iaf! Blev endel mat handlat också som vanligt...
När vi kom hem testade vi att åka skridskor, inte varje dag man kan åka skridskor med skinjacka utan att frysa ! :) Äntligen är det vår! och på måndag fyller jag 21, känner mig så gammal. Även fast jag vet aytt jag inte är såå gamal men tiden bara springer iväg.... :)

Vuxen poäng,,,

när jag var yngre tävlade vi om vem som hade flest vuxen poäng, de kunde vara ica kort, lght, bil, körkort, pojkvän osv allt som har med vuxen grejer att göra... Nu känner jag att min lista börjar bli så hög... Kanske dags att börja samla tonårs poäng nu..? haha!!
.
Bjuder på en bild på min lilla goding, har dock växt endel sen där... :)
RSS 2.0
RSS 2.0