När kommer hEn?

Vad tror ni? När kommer hen i magen och vad blir de? En hOn eller en hAn? Gissa på!! Jag tror för tillfället pojke men de har varierat.. och datum.. 15/4. Bf har vi 22/4. Lucas föddes i v 37+? 16 dagar före bf. Fick havandeskapsförgiftning och tror intr jag kommer klara mig denna gång heller. :,( men klarar jag mig från de tror jag att jag får gå över tiden in i maj. Ska försöka att inte pricka 27/4 eller 2/5 bara . :)

KommentarerPostat av: Tove - gravid v35

Hej!
Har du pratat med din bm om havandeskapsförgiftningen? Min bm tog ganska lätt på det tills jag ringde och sa till henne att jag verkligen oroade mig och att jag ville göra ett tillväxtultraljud iallafall och se så bebis växte så hen skulle och att allt såg bra ut, då fixade hon det. :)

Jag tror inte vi behöver oroa oss så mycket, vi har ju båda kommit ganska långt i våra graviditeter så om nån av oss skulle få det nu så skulle ju bebisarna klara sig fint iallafall :)

Kram! & lycka till med din förlossning också :)

Svar: Okej. ne eller jag har sagt att jag fick det förra gången. så får gå på tätare kontroller men enligt henne visar jag inga tecken på att få det nu iaf vad de verkar som. så de känns skönt men också att jag får gå oftare på kontroll. nej, har inte varit på extra ultraljud... magen följer kurvan och Lucas vägde 3550g och var 50cm lång å han föddes i 37+? Så var ju ganska normalstor därför har jag inte oroat mig över bebis tillväxt. fick det ganska sent sist så hoppas jag slipper de helt nu. när fick du det sist? Jag såg att jag fick de v 36+4...
joliisb.blogg.se

2013-02-19 @ 21:06:01
URL: http://toves.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0